Rekor bir oyla seçileceğime inanıyorum'

Rekor bir oyla seçileceğime inanıyorum

Bağımız bir aday olarak rekor bir oyla milletvekili seçileceğine yürekten inandığını belirten İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Ayhan Bölükbaşı, “Çok net altını çizerek söyl&


Sözlerine Ankara’da yaşanan terör olayını kınayarak başlayan İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Ayhan Bölükbaşı gazetemize şöyle konuştu;

“Çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bağımız bir adayın bir parti teşkilatının kadar ekibinin olması zor gözüküyorsa da Ayhan Bölükbaşı’yı seven gönül insanları büyük bir kadro oluşturdu. Şuan şahsıma gösterilen ilgi de beklentilerimden ve tahminlerimden çok iyi gidiyor.

Açık ve net söylüyorum yaklaşık 4-5 milletvekili çıkartacak seçmeni olan Esenler’de bir kardeşimizin bile milletvekili adayı gösterilmemesi nedeniyle Esenler halkında, tüm siyasi partilere karşı müthiş bir kırgınlık oluştu. Bu kırgınlık çerçevesinde benim bağımız aday olarak çıkmamdan dolayı diğer ilçelerde olduğu gibi Esenler’de de şahsıma inanılmaz bir teveccüh oluştu. Çünkü Esenler’den bir milletvekili adayı yok ve önümüzdeki dönemde olmayacak olmasından dolayı bir Esenler’li olarak şahsıma büyük destek veriyorlar.  Ve bana “Sizi milletvekili yapıp Ankara’ya göndereceğiz. Esenler’i orada siz temsil edeceksiniz ve bizlerin sesi olacaksınız” diyorlar.

Ben gerek Esenler halkına gerekse sevenlerime ve şahsıma karşı teveccüh gösterenlere teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Tabi bu teveccüh sadece Esenler’de değil diğer komşu ilçelerde de aynı şekildedir. Çünkü Zeytinburnu’nun da, Gaziosmanpaşa’nın da, Kağıthane’nin de, Sultangazi’nin de, Fatih’in de bir milletvekili adayı yok. Maalesef siyasi partiler bütün komşu ilçelerimizde milletvekilliğine layık adam bulamamışlar. Dolayısıyla bu ilçelerde ve diğer komşu ilçelerde bulunan kardeşlerimiz, sevenlerimiz ve dostlarımız bana büyük destek veriyorlar ve sadece Esenler’in değil, bizlerinde temsilcisi olacaksın diyorlar. Buda beni ziyadesiyle mutlu ediyor.

Altını çizerek çok net söylüyorum Allah’ın izni ile ben 1 Kasım akşamı bağımız milletvekiliyim.  Tek merakım 100 bin oyun ne kadar üzerinde alacağımdır. Yani bağımız bir aday olarak rekor bir oyla milletvekili olacağıma yürekten inanıyorum. Ve bu konuda beni destekleyen, şahsıma teveccüh gösteren, çalışmalarımıza katkıda bulunan tüm sevenlerime, dostlarıma ve arkadaşlarıma sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkür ediyorum.”