Rahat olun koltuk sevdamız yok'

Rahat olun koltuk sevdamız yok

“ESDEF’in büyümesinden ve güçlenmesinden rahatsız olan insanlar, koltuk kaygısı olan makam ve mevkilerinin kaybolacağını düşünenlerdir.” Diyen ESDEF Başkanı Bekiroğlu, ESDEF olarak Türkiye v


“Herkes rahat olsun ben ve ESDEF’deki arkadaşlarımın hiç biri koltuk beklentisi içerisinde değildirler.” Diyen ESDEF Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“Sağ olsunlar Esenler’deki dernek başkanları arkadaşlarımız tekrar bizi Başkan olarak görmek istediklerini söylediler ve bizde tekrar görevimizin başındayız. ESDEF, Türkiye’de bir ilk olması hasebiyle tüm gözleri üzerine toplamıştır. ESDEF’in bu gücünden rahatsız olan bir takım çevrelerin ESDEF bitti şeklinde söylemleri yaymaları gayet normaldir.

Ama ESDEF olarak bizler doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle, Kürt’üyle Laz’ıyla, Alevi’siyle Sünni’siyle tüm renklerler ile birlikte faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Ve biz siyaset üstü mantaliteyle hareket ediyoruz. Bugün ülkemizin yaşadığı sıkıntıları göz önüne alırsak birliğe ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde ESDEF’in daha çok güçlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi ESDEF bitti ve biz onu kale almıyoruz diyenler ESDEF’in büyümesinden ve güçlenmesinden rahatsız olan insanlardır. Koltuk kaygısı olan, makam ve mevkilerinin kaybolacağını düşünen insanlardır. Ama herkes rahat olsun ben ve ESDEF’deki arkadaşlarımın hiç birisi koltuk beklentisi içerisinde değildirler. Bizim tek bir koltuk sevdamız var o da hizmettir. Onun için kimsenin ESDEF’in gücünden korkmasına gerek yok.

Ayrıca bizim hiçbir partiye yandaş olma ve taraf olmamız söz konusu değil. Çünkü biz Türkiye’nin ve Esenler’in ortak diliyiz. Bizim kapılarımız HDP’ye de sonuna kadar açık ve onlarla da ortak projeler geliştirebiliriz. CHP ve AKP’yle de aynı şekilde ortak projeler geliştirebiliriz. Aynı şekilde Esenler Belediyesiyle de ortak projeler yapıp hayata geçirmek için çalışmalarımız olacak. Bu zamana kadar bizim ESDEF olarak Belediye Başkanıyla hiçbir sıkıntımız olmadı ve bu zamana kadar yaşanan olayları da ben kişisel olarak değerlendiriyorum. Esenler halkının yararına yapılan tüm güzel işleri destekledik ve bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz. Belediyenin yapmış olduğu yanlışlarında dün olduğu gibi bundan sonra da karşısında olacağız.” 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli