RİDEF Danışma Toplantısını Esenler'de Gerçekleştirdi

RİDEF Danışma Toplantısını Esenler

Rize Dernekler Federasyonunun (RİDEF ) Esenler Belediyesi kültür merkezinde geniş katılımla Danışma İcra Kurulu ve Proje sunumu toplantısını yaptı.

RİDEF Danışma Toplantısını Esenler’de Gerçekleştirdi
 
Rize Dernekler Federasyonunun (RİDEF ) Esenler Belediyesi kültür merkezinde geniş katılımla Danışma İcra Kurulu ve Proje sunumu toplantısını yaptı.
 
Toplantıya Rizeli hemşerileri ve eski  TBMM Başkanı İsmail Kahraman, , Rize Valisi ve Eski Rize Milletvekilleri katıldılar. Diğer katılımcılar ise Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, MHP İstanbul İl Başkanı, Esenler Rizeliler dernek Başkanı Süleyman Kahveci, Belediye imar komisyonu başkanı ve Meclis üyesi Orhan Oğuz Türk, Rizeli İş adamları, RİDEF Danışma İcra Kurulu Üyeleri RİDEF Kadın kolları, Esenler Rizeliler dernek yöneticileri ve yerel gazeteciler katıldılar.
 
Yemekli toplantının açılış konuşmasını RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak yaptı. Albayrak, yaptığı konuşmasında bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri anlattı, bugünden sonra yapacaklarından söz etti. Konuşmasını kısa tutan Albayarak ev sahipliği yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik GÖKSU' ya teşekkür etti ve  herkesi sevgiyle saygıyla selamladı.
 
GÖKSU ÇALIŞIYOR-MUHALEFET UYUYOR
Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Özellikle yöresel derneklerin böylesine kültür ve sosyal içerikli projelerle ilgileniyor olması, aslında bizimde sosyoloji açısından çok önemlidir” dedi ve Esenler’de derneklere verdiği önemi anlattı ve Dernekler yönünden İstanbul’da en fazla derneği olan bir ilçe Esenler olduğunu söyledi. Göksu, konuşmasının sonunda başka derneklerin toplantıları olduğunu ve o toplantılara katılacağını söyleyerek EKM’den ayrıldı.   

 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı