Tarih: 11.07.2015 12:12

Protokol engelli iftarına katılmadı

Facebook Twitter Linked-in

Protokol engelli iftarına katılmadı

Esenler İşitme Engelliler Derneği’nin verdiği iftar programında ESDEF Başkanı iken yolsuzluk iddiasıyla tutuklanarak cezaevine giren Zübeyir Bekiroğlu’nun ESDEF Başkanı olarak anons edilmesine bazı dernek başkanları tepki gösterdi.



Sponsorluğunu Bölükbaşı ailesinin yaptığı Esenler İşitme Engelliler Derneği’nin iftar programı Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Dernek Merkezi’nde gerçekleştirildi. İftar programına Bağcılar Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci, Osman Bölükbaşı, STK Temsilcileri ile birlikte engelliler ve aileleri katıldı.  



Dualar eşliğinde açılan iftar programında ESDEF Başkanı iken yolsuzluk iddiasıyla tutuklanarak cezaevine giren Zübeyir Bekiroğlu’nun ESDEF Başkanı olarak anons edilip bir konuşma verilmesine bazı dernek başkanları tepki gösterdi. Bekiroğlu’nun ESDEF Başkanlığı’nı kabul etmeyen bazı dernek başkanları tepkilerini dile getirerek programı terk etiler.



Esenler’deki protokol üyelerinin de iftar programına katılmaması gözlerden kaçmazken, programa katılan gönül dostları engelliler ve ailelerine protokolün yokluğunu hissettirmemeye çalıştılar.
   

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —