Prof. Dr. Eyidoğan: İyi uçuşlar

Prof. Dr. Eyidoğan: İyi uçuşlar

CHP Esenler İlçe Örgütü’nün düzenlediği kentsel dönüşüm panelinde Esenler Rumeliler Dernek Başkanı Fettah Dindar’ın “Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm anlamında ne ya

Prof. Dr. Eyidoğan  İyi uçuşlar
 
CHP Esenler İlçe Örgütü’nün düzenlediği kentsel dönüşüm panelinde Esenler Rumeliler Dernek Başkanı Fettah Dindar’ın “Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm anlamında ne yapmak istiyor” sorusuna CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, “İyi uçuşlar” cevabını verdi.

“Esenler Belediyesi’nin ne yapmak istediğini ben şahsen bilmiyorum” diyen CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Eyidoğan, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Rumeliler Dernek Başkanı Sayın Fettah Dindar Bey “Esenler Belediyesi ne yapmak istiyor” diye bir soru sordu. Belediyenin ne yapmak istediğini ben şahsen bilmiyorum ama bizim Belediye Meclis Üyelerimiz bilir. (Cemal Kaya: Haşa ben de bilmiyorum) Bakın Cemal Bey de bilmiyormuş.

Ancak Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun Vatan Haber Merkezinden Mert İnan diye bir muhabir arkadaşımıza bir açıklaması var. Ve bu haberde enteresan birçok şey var. Başkan Göksu Havaalanı Mahallesi’ne akıllı binalar yapacağız demiş. Hadi hayırlara vesile olsun çünkü Başkan haklı akılsız binalardan çok çektik. Ve bu dairelerin bittikten sonra 300 bin TL alıcı bulacağı açıklamış. Harbiden kendisine ben iyi uçuşlar diliyorum.

Kendisi Esenler’in yeniden dönüşümü 500 milyon TL’ye mal olacak ve Esenler’de konseptler yaratacağız diyor. Yani oteller, iş merkezleri, hastaneler ve 20 katlı binalar yapacağız diyor.  Daha sonra Esenler İstanbul’un Manhattan’ı olacakmış. Tabi bunlar güzel şeyler ve insanlara umut vermek güzel ama nereye kadar. Ortada proje yok sadece meclisten geçmiş dönüşüm alanları var. Onun için ben kendisine gerçekten iyi uçuşlar diyorum”

Bölgede ilkhaber


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli