Pehlivanoğlu: Karun kadar zenginleşmiş, Firavun'laşmış iktidar

Pehlivanoğlu: Karun kadar zenginleşmiş, Firavun

İYİ Parti Esenler İlçe Teşkilatı Esenlerlilerle ile iftar yaptı. Düğün Salonunda düzenlenen iftara, merkez yürütme kurulu üyesi Özcan Pehlivan’ın “Karun kadar zenginleşmiş, Firavun’laş

Pehlivanoğlu: “Karun kadar zenginleşmiş, Firavun’laşmış iktidar
 
İYİ Parti Esenler İlçe Teşkilatı Esenlerlilerle ile iftar yaptı. Düğün Salonunda düzenlenen iftara, merkez yürütme kurulu üyesi Özcan Pehlivanoğlu'nun“Karun kadar zenginleşmiş, Firavun’laşmış iktidarı alt etmek için sizden destek istiyoruz” dedi
 
İYİ partinin iftarına,İyi partinin 2. Bölge milletvekili adaylarından Özcan Pehlivanoğlu, Av Aydın Egemen, Gökhan Karlı, İl başkan yardımcılarından Sedat Erdem, Millet ittifakı içinde yer alan Saadet Partisi, ilçe başkanı ve milletvekili adaylarından Erol Urhan, Tuğrul Yalçınkaya ve Demokrat Parti ilçe başkanının yanı sıra, Muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, yerel gazeteciler ve çok sayıta davetli katıldı.
 
İlçe Başkanı Necdet Kiracı himayesinde gerçekleştirilen iftar programı hazırlıkları saatler öncesinden başladı. İlçe Gençlik kolları tarafından hazırlıkların tamamlanması ve iftara katılan konukların kapıda nezaketle karşılandığı programın açılış konuşmasını İlçe başkanı Necdet Kiracı yaptı.
 
Kiracı,”16 yıllık cumhuriyet sistemini değiştirerek ve parlamenter sistemden ayrılarak, her şeyi tek adamın himayesine vermek istiyorlar. Onun için bu seçim ülkemizi geleceğini belirleyecek, devletin yönetim şeklinin oylanacağı bir seçimdir. Genel başkanımız demokratik parlamenter sistemin devamı ve birlik ve beraberlik için, yarınlarımız için Kuvayı Milliye ruhu ile bir seferberlik başlattı. Kurulan millet ittifakı, bir arada kardeşçe, barış içinde yaşayabileceğimizi herkese gösterdi. Yok, edilmek istenen değerlerimizin tekrar inşası için tüm halkımızın sandığa giderek TAMAM diyeceğine inanıyorum. Bu hükümetin sonunun gelmesinin ve bu cumhurbaşkanına oy vermememizin bir değil, yüzlerce nedenini sayabiliriz” dedi.
 

Gençlerin sık sık attığı Cumhurbaşkanı Meral Akşener sloganları iftara damgasını vurdu.

 İYİ PARTİ 2. Bölge milletvekili adayı Özcan Pehlivanoğlu,”Ramazan ayında, iftar sofralarında siyaset olmaz, camilerde de siyaset olmaz, biz dinimizi böyle öğrendik. Hacta da umrede de siyaset yapılmaz. Bizleri bu sıcak havalarda siyaset yapmaya mecbur edenlerin siyasetten soğutmaya çalışanların hesabını sandıkta hep beraber sormalıyız, sizlerin gözlerinde ışık ise bize güç veriyor, hesap soracağınızı söylüyor. Bakınız bizim iktidarımızda ve genel başkanımızın cumhurbaşkanlığında seçimleri böyle yaz sıcağında ve Ramazan ayında yapmayacağımızın sözünü veriyoruz. Sizlere bir müjdeyi veriyorum, tüm anketler TBMM’de çoğunluk millet ittifakında olduğunu gösteriyor, şimdiden hayırlı olsun. Karun kadar zenginleşmiş, Firavun’laşmış iktidarı alt etmek için sizden destek istiyoruz” dedi.
 
Saadet Partisi, Milletvekili adaylarından Erol Urhan ve Tuğrul Yalçın kaya ise Vatan sevgisinden, birlik ve beraberlikten bahsederek Millet ittifakının 24 Hazirandan sonra bu coğrafyada düşmanlık olmayacak, dostluk olacak. Kazanan ise ülkemiz olacak, milletimiz olacak. Biz Saadet partisi olarak Türkiye’yi 81 milyon çocuğu olan bir baba görüyoruz ve tüm mücadelemiz bu 81 milyonun mutluluğu, huzuru ve barışıdır. Komşularımızla iyi ilişkiler kurmak, işsizimize iş, yoksulumuza aş için bu ittifakla birlikteyiz dediler.


  

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı