Pazarcılar Hiç Memnun Değil!

Pazarcılar Hiç Memnun Değil!

Esenler Belediyesi, Sondurak’ta ki Cumartesi pazarını ve Fevzi Çakmak Mahallesinde ki Perşembe pazarını Eski İftar çadırının olduğu yere taşıdı.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Esenler Belediyesi, Esenler’ in rahat nefes alabileceği ve sıkışan kent yapılaşmasına çözümler aramaya devam ediyor…

Esenler Belediyesi, Sondurak’ta ki Cumartesi pazarını ve Fevzi Çakmak Mahallesinde ki Perşembe pazarını Eski İftar çadırının olduğu yere taşıdı. Perşembe günü yeni yerinde pazar kuran esnaf, pazaryerinden memnun olmadıklarını dile getirdi. Görüştüğümüz pazarcılar, “Pazaryerimiz yeni ama eksikleri çok fazla, tuvaletimiz yok, ellerimiz kirleniyor, ellerimizi yıkayacak su bulamıyoruz. Yağan yağmur brandalarda birikiyor, biriken su bir anda müşterilerin üzerine dökülüyor. 200metre boyunca sırtımızda mal taşıyoruz.

Kamyonlarımızı yanaştıracak yer yok. Taşıdığımız malı da istifleyecek alan yok. Yerlerimiz çok dar. Bir de alışveriş yapan halkımız merdivenlerden inip, çıkarken yere düşüyor. Müşteri memnun ama biz hiç memnun değiliz. Biz kapalı yer istiyoruz. Kamyonlardan mal indirirken trafik polisleri ile sorun yaşamak istemiyoruz. Yetkililerden bu soruna bir çözüm bulmalarını istiyoruz.” Dediler.



  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli