Paşa' Paşayı Meydana İstiyor

Paşa

DP Esenler ilçe başkanı Paşa Kaçan Atatürk büstünün cumhuriyet meydanına konulması için elimde gelen tüm mücadeleyi yapacağım diyerek sitem dolu sözlerle AKP’nin siaysi anlayışına ele


Hüseyin Koç /7-24esenlerhaber

Paşa” Paşayı Meydana İstiyor

 
DP Esenler ilçe başkanı Paşa Kaçan Atatürk büstünün cumhuriyet meydanına konulması için elimde gelen tüm mücadeleyi yapacağım diyerek sitem dolu sözlerle AKP’nin siaysi anlayışına eleştiriler yapı.
 
Paşa Kaçan" Türkiye cumhuriyetinin gelmiş geçmiş en kötü iktidarını yaşıyoruz. Mustafa Kemal ve cumhuriyetimize yapılan saldırılar ecdadımızın kemiklerini sızlatıyor. Buradan Esenler halkına ve ulusumuza seslenmek istiyorum, bu gün diğer günlerden daha çok birlik ve beraberliğe olduğu zamandır. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere karşı direnme ve yasal haklar arama zamanıdır.
 


Esenlerde 45 senedir ikamet etmekteyim Esenlerle tanıştığım günden beri Atatürk büstü cumhuriyet meydanındaydı, ama bu gün Atatürk’ü görmek istemeyenler büstü meydana değil de ücra bir köşeye koymuşlar. Bu beni yaralıyor v e üzüyor, büstün tekrar konulmasını DP olarak bir görev kabul ediyoruz. Yetkililere buradan sesleniyorum 29 Ekime kadar büstü meydana dikmezseler, Esenleri ayağa kaldırarak tepkimizi ortaya koyacağız. Bu siyasi bir anlayış değil ulusal bir görevdir, tüm Esenler halkını bu göreve davet ediyorum " dedi.




  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli