Tarih: 27.07.2013 16:54

PROTOKOL MASASINDA ‘'YOK, YOK'TU!''

Facebook Twitter Linked-in

PROTOKOL MASASINDA ‘’YOK, YOK’TU!’’

Esenler Belediyesi’nin her sene olduğu gibi bu senede iftar şovları devam ediyor. Bu seneki iftar programının konuğu Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ oldu.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki  derneklerin bulunduğu alanda verilen iftar birilerini, memnun ederken büyük bir çoğunluğun iftar yapamadığını  gözlemledik.

Esenler Belediyesi’nin titizlikle hazırlandığı meydandaki iftar derneklerin yeterli hazırlık yapamaması neticesinde masalardaki eksiklerin olmasına sebep oldu.

Masaları dolduran Esenlerlilerin Ezan’ın okunması ile zamanında iftarlarını açamayışları bazı vatandaşların masaları terk ederek tepki koymalarına sebep oldu.Öyle ki masalara servisler geç yapıldığı gibi yapılan servislerde çatal ve kaşık olmayışı dikkatlerden kaçmadı.Bazı masalara yapılan eksik servislerin imdadına ise Esenler Belediyesinin Ramazan süresince anlaşma yaptığı yemek şirketinin servisleri yetişti.

Tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen Esenler’e davet edilen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, protokoldeki yerini aldı. Diğer masalarda kargaşa yaşanırken protokol masası gayet sakindi.Bozdağ, kuş sütü eksik olmayan masada iftarını açtıktan sonra protokol konuşması ile Esenler halkını selamladı.






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —