Özkan son söz genel merkezin'

Özkan son söz genel merkezin

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, yerel basın mensuplarına bir araya geldiği toplantıda AK Parti Esenler ilçe belediye başkan adaylığı için “son söz genel merkezin” dedi.

Özkan “son söz genel merkezin” 

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, yerel basın mensuplarına bir araya geldiği toplantıda AK Parti Esenler ilçe belediye başkan adaylığı için “son söz genel merkezin” dedi.


Şu Ana Kadar Herhangi Bir Aday Ortaya Çıkmış Değil.

Özkan “Bizler gelişmeleri basından takip ediyoruz, bana göre de alınan karar gayet olumlu olmuştur. Daha henüz aday gösterme süreci başlamadı, ama biz seçimlere hazırlanıyoruz, teşkilatlarımız çalışıyor. Şu an itibariyle program gelmedi, tabii ki aday olacak arkadaşlarımız olacak, biz yapılan başvuruları değerlendireceğiz. Bizim belediye başkanlarımız görevine devam ediyor, şu ana kadar herhangi bir aday ortaya çıkmış değil.
 

‘Son Söz Genel Merkezin’ 

Sayın belediye başkanımız bu hizmet hareketinin bir bireyidir, bugüne kadar çok ciddi hizmetlerde bulunmuştur. Tevfik Bey 10 yıl boyunca tüm mesaisini Esenler’e harcamış, çok verimli hizmetlerde bulunmuştur. Kendisinin Esenler’de oturmamasının bir handikap olduğunu görmüyoruz. Bizim için hizmet aşkı, yaptığı işe ve görevine sadakati ve yönettiği ilçenin insanlarına yaptığı hizmet önemlidir.  Sayın belediye başkanımız aday olmayı istemesi kendi arzusudur ama Cumhurbaşkanımızın ne diyeceği ve kimi takdir edeceği önemlidir. Yani, ben adayım, demekle her şey olmuyor.”



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli