Özel: Bu bayrağı en ileriye taşıyacağız

Özel: Bu bayrağı en ileriye taşıyacağız

Esenler ve ülkemizde yaşayan vatandaşlara hizmet etmek için kenetlendiklerini belirten çiçeği burnundaki MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, “Kurucu irademiz Mustafa Kemal Atatürk’ten savrulmad


Esenler’deki yerel basına açıklamalarda bulunan MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel, MHP olarak Cumhur İttifakının ortak görüşlerini her platformda savunacaklarını belirterek şöyle konuştu;

 “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin savunduğu gibi bizim önceliğimiz vatan, millet ve bayraktır. Bu bağlılığı gösteren herkese kapımız açıktır. Türkiye’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e herkes sahip çıkmalıdır, onun ilke ve inkılapları yolunda yürüyen her vatandaşımıza kapımız açıktır. Esenler MHP İlçe Başkanı olarak benim görevimde yukarıda saydığım değerlere bağlı olan tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygıyla yaklaşmaktır.



Şunu da açıkça ifade etmek isterim; ben ve dava arkadaşlarım hiçbir gerginliğin ve siyasi polemiğin içerisinde olmak istemeyiz. Bizler Cumhur İttifakı doğrultusunda MHP’nin duruşunu her yerde sergileyeceğiz. Diğer ittifaklarla fikir ayrılığımız olduğu gibi beraber siyaset yapma gibi düşüncemizde yoktur. Diğer siyasi partilerle yarın bir gün sokakta, caddede ve meydanlarda elbette karşılaşacağız. Onlar kendi düşüncelerini, bizlerde kendi düşüncelerimizi vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu çalışmalar yapılırken, hiç kimse birbiriyle kırıcı tavırlar içerisinde olmamalıdır.  Bizim Cumhur ittifakı ile bir duruşumuz var ve o duruş doğrultusunda politikamızı geliştireceğiz. Ben ve dava arkadaşlarım yaptığımız çalışmalar çerçevesinde her zaman eleştirilere açık olacağız. Ama eleştirilerin seviyeli ve doğru olması kaydıyla. Çünkü benim ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın önceliği insana, çevreye ve doğaya saygıdır. 

Görev değişikliği var kırgınlık yok

Esenlerimizde yeni bir Yönetimle, ülkemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek için kenetlendik. Kurucu irademiz
Gazi Mustafa Kemal Atatürk merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyin ve liderimiz Devlet Bahçeli Beyin mefkurelerini savrulmadan yıkmadan yıkılmadan, yalpalamadan  cumhuriyetimize sahip çıkıp bu bayrağı en ileri taşıyacağız. Bildiğiniz gibi partimizde çeşitli görev değişiklikleri yaşandı. Buna biz bayrak yarışı diyoruz. Bizden önce görev yapan ve emek veren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarla asla bir küskünlüğümüz ve dargınlığımız olamaz. Onların yaptığı çalışmaları daha ileriye taşıyarak siyasi çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu vesile ile yasını tuttuğumuz Matem Orucu’nun tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diler, bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni ederim. Son olarak önümüzdeki günlerde kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ederim.”


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı