Tarih: 26.12.2013 13:14

Özden, Malatya Pütürge Dernek Başkanlarını Dinledi

Facebook Twitter Linked-in

Özden Malatya Pütürge Dernek Başkanlarını Dinledi
 
Esenler’de yaşayan Pötürgeliler Dernekleri'nin düzenlediği akşam yemeğinde bir araya gelerek ülke siyaseti hakkında görüş beyanında bulundular.
 
Doğan Yolu Dernek Başkanı Şaban Akkoyun ve  Orrnaniçi Köyü Dernekler Birliği  Başkanı aynı zamanda CHP Esenler Meclis Üyesi Aday Adayı Fevzi Kılınç 20 Pütürge derneğinin bir araya gelmesini organize ettiler.
 
Açılış konuşmasını yapan Fevzi Kılınç ‘bu yemekte 20 dernek başkanının bir arada olması ve ülke meselelerinin görüşülecek olmasından dolayı memnunum, aramızda CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden’de bulunmaktadır. Önümüzde bir yerel seçim var, sayın ilçe başkanına sorularımız olacaktır, nasıl bir yerel yönetim şekillenmesi talebinde bulunuyorsunuz. Bu konudaki görüşlerinize ilçe başkanımızda samimi cevaplar verecektir’ dedi.
 
Bir dernek başkanının ‘Biz bu seçimlerde Malatyalıları görev başında görmek istiyoruz, bizleri değerlendiren siyasi partilerden kim olursa onların yanında olacağız, çünkü esenlerde en çok nüfusu olan illerden birisiyiz’ dedi.

 


CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden kısa bir konuşma ile tüm sorulara samimi bir duygular içinde cevaplar verdi. Özden, ‘Ben sizlerin mutluluğu ile mutlu olan üzüntülerinize ise her zaman ortak olan birisiyim. Önümüzdeki yerel seçimler çok önemli var oluş veya yok oluş seçimi diyebiliriz. Sizlerin iradesine güveniyorum, içinizde iş adamları var, emekçiler var çektiğiniz sıkıntıları ve acıları göz önüne getirerek, özgür iradenizle, hatta vicdanınızın sesini dinleyerek oy vermenizi istiyorum’ dedi.



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —