Özden Esenler'de CHP'liler İle Kucaklaştı

Özden Esenler

CHP Esenler İlçe Örgütüne kahvaltılı bir program düzenleyen 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Halil Özden “Pişe pişe artık yanma noktasına geldim” Onun için Milletvekili Aday Adayı oldum. Beni


Özden Esenler’de CHP’liler İle Kucaklaştı

CHP Esenler İlçe Örgütüne kahvaltılı bir program düzenleyen 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Halil Özden “Pişe pişe artık yanma noktasına geldim” Onun için Milletvekili Aday Adayı oldum. Benim tarlada izim, harmanda da yüzüm var dedi.

Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı programa katılım yoğundu. Programa İlçe Başkanı Cafer Turna, Kadın Kolları Başkanı Selma Altun, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Işık ve 2. Bölge Milletvekili aday adaylarının yanı sıra Esenlerli CHP’ler yoğun bir katılım sağladılar.


Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından bir konuşma yapan CHP 2. Bölge Milletvekili aday adayı Özden, “Sevgili dostlar ben 1970 yılında bu partiye kayıt oldum. O günden beri bu partiye hizmet etmekten hep onur ve gurur duydum. Ve parti sevdası bize her şeyi unutturdu. Bir gün evimde ailemle çocuklarımla birlikte oturup bir akşam yemeği yiyemedim. Ben hep parti sevdasını ön planda tuttum.


Sizlere 1977 yılında yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Seçim öncesi parti büyüklerimiz Eyüp İlçe Başkanlığını ziyaret etmişlerdi ve bende o zaman Eyüp İlçesi üyesiydim. Ben o gün parti büyüğümüze 77 seçimlerinde milletvekili adayı olmak istiyorum dedim. O da bana dönüp “Evladım daha çok pişeceksin” dedi. Bende 1977 yılından bu güne kadar hala pişiyorum ve artık yanmak üzereyim. Bende yanmadan önce bir aday olayım dedim ve aday adayı olarak huzurlarınızdayım.


Her zaman söyleriz; tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz diye. Benim tüm tarlalarda izim var bundan sonra harmanda da yüzüm olacak inşallah. Onun için sizlerden ricam 29 Mart’ta yapılacak ön seçimde mutlaka bir gününüzü ayırın, sandık başına gidin oyunuzu mutlaka kullanın. Bana oy vermenizi tabiî ki isterim ancak önemli olan sizin oylarınızla milletvekilleri seçilsin.”Özden programa katılan tüm aday adaylarına da başarılar diledi.


Programın ardından kürsüye davet edilen tüm milletvekili aday adayları ile birlikte el ele tutuşarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 
 
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı