Özden Dur Durak Bilmiyor

Özden Dur Durak Bilmiyor

CHP Esenler ilçe olağan kongresinin yapılacağı güne saatler kaldı. Özgürlüklerin, barışın, sevginin, dayanışmanın, hoşgörünün ve Örgütün adayı Halil Özden Esenlerdeki sivil toplum


Özden Dur Durak Bilmiyor

CHP Esenler ilçe olağan kongresinin yapılacağı güne saatler kaldı. Özgürlüklerin, barışın, sevginin, dayanışmanın, hoşgörünün ve Örgütün adayı Halil Özden Esenlerdeki sivil toplum örgütlerini ve Esenlerdeki yerel basın mensuplarını ziyaret etti.

Halil Özden’in bugünkü ziyaretinin ilk adresi Esenler yerel basınından Bölgede İlk Haber gazetesi idi. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Fatih Dağdeviren ve Sorumlu Müdürü Eski Esenler Kaymakamı Ali Gün’ü makamında ziyaret eden CHP Esenler İlçe Başkan Adayı Halil Özden, yerelden genele birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. Özden, “Ben tüm Esenler halkının emrindeyim. Esenlerimizin Şah’a kalkması için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. Sizlerin de bu çalışmalara katkı sunmanızı istiyorum” dedi.

Ardından ADD Esenler Şubesini ziyaret eden Halil Özden, ADD Esenler Şube Başkanı Dr. Ahmet Metin ile bir süre sohbet ettikten sonra çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. ADD Şubesinin yapmış olduğu çalışmaları çok beğenen Özden, ADD Esenler Şubesine koşulsuz destek sözü verdi.

Halil Özden bu ziyaretlerinin ardından Dörtyol meydanında partililer ve halkla selamlaştı. Bu esnada Esenler Belediye Başkanı M.T. Göksu ile karşılaşması objektiflerimize renkli görüntülerin yansımasına neden oldu. İki başkan tokalaşarak karşılıklı başarılar dilediler.
 
Bu arada CHP Esenler Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar ile karşılaşan Halil Özden kendisinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Desteğini beklediğini söyledi. Karşılıklı edilen sohbet sonunda Şuayip Vardar kongrede tarafsız kalacağını söyledi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı