Özden Ciddi Aday!

Özden Ciddi Aday!

CHP Esenler İlçe Kongresine sayılı günler kaldı. Delegeler, çıkacak adayları sabırsızlıkla bekliyor. Mahalle yöneticileri ve komisyonları adayların halâ belirsiz olmamasından şikâyetçi.

www.7-24esenlerhaber.com
CHP Esenler İlçe Kongresine sayılı günler kaldı. Delegeler, çıkacak adayları sabırsızlıkla bekliyor. Mahalle yöneticileri ve komisyonları adayların halâ belirsiz olmamasından şikâyetçi.

Dün akşam Esenler Yüzyıl’da yoğun bir katılımla Halil Özden’in adaylığı kesinleşti gibi. CHP Esenler İlçe Örgütünün bugüne kadar ki yapılanmasında söz sahibi olanların bir araya geldiği yemekli toplantıda bir araya gelen birçok delege Halil Özden’in aday olması için ‘Namus Sözü’ verdi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan, Eski İlçe Başkanlarından ve şimdiki CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Hasan Babacan, “Yeni bir yapılanma için bir araya geldiğimizi görmekteyim. Gönlüm ve yüreğim sizlerle beraber. Burada toplanan arkadaşlardan Halil Özden’in aday olup seçilmesi için elinizden geleni ve yüreğinizi ortaya koyacağınıza inancım sonsuzdur. Ben Halil Özden diyorum. Sizden de Halil Özden demenizi bekliyorum.” dedi.

Aday olmasına kesin gözüyle bakılan Özden, “Ben örgütümüzden gelen istek üzerine bu yola çıktım. Bana bir görev verilirse asla bu görevden kaçmam. Partimizi iktidara taşımak için elimden gelen tüm gayreti göstermek, herkes gibi benim de görevimdir. Ben sizin emrinizdeyim. Sizden isteğim partimizde aday olan, ekipleşen arkadaşlar bizim arkadaşlarımızdır. Küçük, kırıcı bir kelimeyi dahi bu arkadaşlarımıza söylemenizi istemiyorum. CHP’lilere yakışan birbirlerini sevmek ve saygı duymaktır. Unutmayınız ki bu bir demokratik yarıştır. Kazananı da kaybedeni de aynı ama uğruna CHP’ye hizmet etmek için bu yola çıkmıştır. Tekrar söylüyorum, beni destekler ve seçerseniz sizin emrinizde olacağım. Partimi ileriye taşıyacak, Esenlerde güçlü bir yapı oluşturmak için elimden geleni yapacağım.” dedi.

Konuştuğumuz bazı İlçe Delegeleri demokratik bir kongrenin yapılasını umut ettiklerini CHP’nin tarihinde belki de ilk defa aday olma ve aday belirlemenin bu kadar geciktiğini dile getirerek sitemlerini belirttiler ve yemeğe katılan İlçe Delegelerinin söz birliği yaparak Halil Özden’in etrafında birleşeceklerini dile getirdiler. Mevcut ilçenin mahalle delege listesini sadece yandaşlarına verdiğinden yakınan delegeler yemeğe katılan mevcut ilçe yöneticilerinden mahalle delege listelerinin kendilerine verilmesini istediler.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli