Özden' Bitkinlik Ayı Yaptılar

Özden

CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden Esenlerde yapılan ramazan etkinliklerine bitkinlik ayı diyerek hükümet kararıyla 30 Ağustos kutlamalarına getirilen yasaklama için sert konuştu.




Özden” Bitkinlik Ayı Yaptılar

 
CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden Esenlerde yapılan ramazan etkinliklerine bitkinlik ayı diyerek hükümet kararıyla 30 Ağustos kutlamalarına getirilen yasaklama için sert konuştu.
 
Özden” Ramazan etkinliklerine bitkinlik diyorum, çünkü Esenler halkını bıktırdılar. Davutpaşa esnafını perişan etmek için dört,beş bin liraya stant kiraya verdiler,AKP ramazan etkinliğinden ziyade dinimizi istismar etmiş dır. Bu alanda partilere özellikle CHP’ye iftira attılar. Bizler kendilerini uyarmamıza rağmen bir ay boyunca yalan, yanlış söylemlerle CHP’yi karalama faaliyetinde bulundular, yazıktır, ayıptır.
 
Esenlerde her şey yolunda diyorlar, bende her şeyin yolunda olmadığını bu başkana göstereceğim. Aç yok, açık yok belli ki esenler halkının durumunu bilmiyor. Kimse halinden memnun değil, halkımızın üzerinde baskı kurmuşlar uyutma politikaları ile ülke yönetiyorlar. Bizde yeter artık halkımızı kandırmayı bırakın diyoruz. Poşetlerle, gıdalarla, kolilerle kandırdığınız bu halk size dersinizi yakında verecek dır. İşsizlik, yoksulluk hat sefada


 
Düzenli vergisini ödeyen namuslu esnafımızın kazancına göz koymuşlar, yandaşlarına paralar kazandırmak için her yola başvuruyorlar. Allah aşkına ramazanda dört yolda kurulan bu stantları biri bana anlatsın, yerleşik esnafa rakip yaratmak değil mı dır.?
 
CHP politikalarını halkımızın çıkarları doğrultusunda yapıyor, göreceksiniz bunlar bizim önümüzde duramayacak. Bugün 30 Ağustos zafer bayramı Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir gündür, yani Lozan da misakı milli sınırlarımızın çizileceğinin belirleneceği gündür. Bu büyük günü yasaklamaya çalışanlar unutmasınlar ki CHP vardır, cumhuriyet bekçileri vardır. Bugün bu yasaklamayı protesto ediyor ve Atatürk anıtına çelenk’imizi koyacağız.


 
Cumhuriyet meydanında Atatürk büstünün olmayışı yanlıştır ayıp dır alanlar Atatürksüz olmaz, olmamalı.geçicide olsa Atamızın büstü buraya konulmalı. Ülkemizde olduğu gibi Esenler dede eğitim dinselleşti, camilerde imam hatip okullarına kayıt yapıyorlar İmamlar kayıt memuru olmuş. Başbakan dindar nesil yetindireceğim diyor beki bunlardan önceki nesil dinsizimiydi.? Şunu bilsinler ki biz onlardan daha çok Allaha inanıyor, iman ediyoruz her CHP’li bunlardan daha iyi müslimandır. Son olarak şunu belirteyim bu zihniyetten Esenlerimizi kurtaracağız, yerelde ve genelde CHP’yi iktidar yapacağız.”dedi     
   
 
 
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli