Özden; "AKP Tarihe Gömülecektir."

Özden;

CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden; “Sokaklar konuşmaya başladığında bilinmeli ki iktidarların sonu gelmiştir. Tarihte böyledir, çünkü bıçak kemiğe dayanmış ve kemik bu kez kırılmıştır

AKP TARİHE GÖMÜLECEKTİR.
 
CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden; “ Sokaklar konuşmaya başladığında bilinmeli ki iktidarların sonu gelmiştir. Tarihte böyledir, çünkü bıçak kemiğe dayanmış ve kemik bu kez kırılmıştır. Bu doksan yıllık Cumhuriyet tarihimizin en büyük yolsuzluğudur. Bu yolsuzluğun peşini bırakmak yerelde ve genelde siyaset üreten bizler için mümkün değildir.” Diyerek açıklamalarda bulundu…
 
Başkan Halil Özden; “Son günlerde iddia edilen yolsuzluklarla ilgili sayın genel başkanımız iktidar tarafından yanıtlanmasını istediği 16 soruluk bir bildiri yayımladı. Nasıl bir yanıt geleceğini merakla bekliyoruz.
 
Esenler’i baştanbaşa gezdim ve halkımızın sorunlarını dinledim. 17 Aralık öncesi halkımız bize sempati ile bakıyordu ve bizi bu iktidardan kurtarın diyorlardı. Ancak 17 Aralık sonrası halkımız bize, bu yolsuzluklarla mücadele edin, suçluları gereken cezalara çarptırın diyerek CHP’yi iktidarda görmek istediklerini ifade ediyorlar. Halkımızın bu motoru stop etmiş iktidardan hiçbir beklentisi kalmadığını görmekteyiz. Biz bu yolsuzluk iddiaların yerelde ve genelde sıkı takipçisi olmaya devam edeceğiz ve halkın menfaatine ters düşen her uygulamayı kamuoyu ile paylaşacağız. Bastırılmış, sindirilmiş, korkutulmuş halkımızın kültürel ve sosyal anlamda kendisini ifade etme süreci bu yolsuzlukların patlamasıyla başlamıştır. Yerel seçimler bu yolsuzluklara halkın vereceği ilk cevap “Yolun sonu gözüktü, Düşün yakamızdan” olacaktır. Peşinden gelen genel seçimlerde ise AKP tarihe gömülecektir. Ama yaptıklarının da hesabını vererek gideceklerdir. Biz bu konuda halkımız adına tüm beklentileri yerine getireceğiz.
 
Sokaklar konuşmaya başladığında bilinmeli ki iktidarların sonu gelmiştir. Tarihte böyledir, çünkü bıçak kemiğe dayanmış ve kemik bu kez kırılmıştır. Bu doksan yıllık Cumhuriyet tarihimizdeki en büyük yolsuzluktur. Bu yolsuzluğun peşini bırakmak yerelde ve genelde siyaset üreten bizler için mümkün değildir. Ok yaydan çıkmıştır ve mızrak çuvala sığmaz olmuştur. Birazcık erdemli olsalardı bu işlere bulaşmazlardı ve olaylar ardı sıra patlak verdiğinde operasyonda ismi geçenlerin kendileri ve yakınları derhal oturdukları koltuklardan istifa ederlerdi. Ancak malum şahıslar ortalığı akılları sıra biraz düzenleyip, görevlerden alıp atamalar yapıp kaçmayı yeğlediler.
 
Yolsuzluklar bu kadarla sınırlı kaldığı sanılmasın. Ucu yerel belediyelere oradan üst yapılara kadar uzayan komple bir vurgun düzeni ile karşı karşıyayız. Halkımız çok yakında hiç ummadıkları şahısların bile bu kara ve kirli işlere bulaştığını görecektir. Esenler’de kale dedikleri yerde bile bir değişim rüzgarı esiyor. Propaganda döneminde belgelerle kimlerin neler yaptığını, en doğal haklarını kimlerin gasp ettiğini halkımıza kapı kapı dolaşarak anlatacağız ve bunları hüsrana uğratacağız.”



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli