Oyum Devrimci Dayanışma Ruhuyla HDP'ye'

Oyum Devrimci Dayanışma Ruhuyla HDP

Ailece CHP’li olan Esenler ilçesinin kayıtlı üyesi Ahmet Yeğit (Sosyalist Ahmet) devrimci dayanışma ve yarınlarımız için “sol elim havada, yüreğim ezilenlerle, emekçilerle, geleceğimiz için oyum

“Oyum Devrimci Dayanışma Ruhuyla HDP’ye”
 
Ailece CHP’li olan Esenler ilçesinin kayıtlı üyesi Ahmet Yeğit (Sosyalist Ahmet) devrimci dayanışma ve yarınlarımız için “sol elim havada, yüreğim ezilenlerle, emekçilerle, geleceğimiz için oyum Halkların demokrasi partisine.
 
Yeğit, “ Yıllarca emek mücadelesi içinde bulundum, hiçbir zaman boyun eğmedim, biat etmedim, haksızlıklar karşısında susmadım, ömrüm mücadele ile geçti. Ben ve ailem emeğin ve emekçinin yok sayıldığı eski partime küskünüm. Bizleri kırdılar, yok saydılar. Ailece mücadelesini verdiğim partimden, hiçbir karşılık beklemeden gece gündüz demeden çalıştım.
 
Çare beklerken, yalnızlaştırıldık, ötekileştirildik, ahde vefasızlığın en alasına maruz kaldık. Şahsi çıkarların egemen olduğu CHP’ye en büyük kötülüğü yapanların onure edildiği bir yerde durmak sol ideoloji ile bağdaşmaz. Kendimi ve inandığım değerleri inkar edemem, çünkü ben bir devrimciyim ve solun hamuru ile yoğrulan birisiyim.Hayatımı sınıf mücadelesine ve solun evrensel değerlerine bağlı kalarak, bu değerler uğruna zaman zaman bedeller de ödedim. İnsana değer verilmeyen bir yerde, emeğin Yüceliğinin kabul görmediği bir yapıda, yoldaşlık hukukunun kabul görmediği bir anlayışın toplumsal öngörüsü asla olmaz.
 
Benim ve yoldaşlarımın kararı kesin, oyumuz HDP’ye. Ülkenin antidemokratik uygulamalardan, OHAL belasından ve tek adam dayatmasından kurtuluşun yolu solun iktidarından geçer. Bu duygu ve düşüncelerimle, erkler ayrılığının sağlanacağı, hukukun, yargının bağımsızlığı ve parlamenter demokrasinin egemen olması için, bireyin egemenliğinin son bulması için olanca gücümüzle alanlardayız. HDP’ye devrimci dayanışma ruhu ile çalışma kararı aldık. Kazanan ülkem, ülke insanımız olacak, 24 Haziran ülkenin normalleşeceği gün olması dileğimle, yaşasın devrimci dayanışmamız, yaşasın örgütlü mücadelemiz. Bizler iktidarın baskısını, insana zulmünü, emeğe saygısızlığını, yargısız infazlarını ve mücadelesini verdiğimiz partinin egemenlerinin yaptıkları haksızlıkları unutmadık, yeri ve zamanı gelince elbette hesabını soracağız” dedi.
 
   
 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli