Ortopedik Engellilere Özden Sürprizi

Ortopedik Engellilere Özden Sürprizi

Esenler ortopedik engelliler bayramın 3, günü geniş katılımlı bir bayramlaşma yaptılar Bayramlaşma da dernek başkanı Mehmet Sanın esenler deki engellilerin sorunlarını dile getirerek esenler halkından ve siyasilerden destek bekled




Ortopedik Engellilere Özden Sürprizi…

 
Esenler ortopedik engelliler bayramın 3, günü geniş katılımlı bir bayramlaşma yaptılar
Bayramlaşma da dernek başkanı Mehmet Sanın esenler deki engellilerin sorunlarını dile getirerek esenler halkından ve siyasilerden destek beklediğini belirtti.
 
Esenler ortopedik engellilerin bayramlaşma ziyaretine CHP esenler ilçe başkanı Halil Özden, büyük bir kalabalıkla katıldı. Ziyaret esnasında ESDEF başkanı Ömer Savaş ve dernek sekreteri Bahri Eyüpoğlu’ da katıldılar. Ziyarette çay ve çikolata ikram edildi. Bayramlaşma da CHP esenler ilçe başkanı Özden ortopedik engelliler dernek başkanı Mehmet sanın bazı taleplerde bulundu.
 


CHP esenler ilçe başkanı ÖZDEN ‘’ dernek başkanının bizden talepleri olmuştur başkanı dinledim engellilerimizin gerçekten sorunları büyük.  Bu sorunları çözmek için ben Halil Özden ve CHP olarak engelli kardeşlerimizin emrindeyiz. Kendilerinin istekleri doğrultusunda 1 adet akülü sandalye bağış yapacağız bu yalnız CHP’nin yapacağı yardımlarla sınırlı olmamalı esenler halkının insanı yardıma duyarlı olduğunu biliyoruz Esenlerdeki siyasilerin ve halkımızın yaktığımız bu ışığa ışık olmalarını bir mum da onların yakmasını bekliyorum sorun hepimizin sorunudur ‘ dedi.
 


ESDEF başkanı Ömer Savaş ise Esenler halkı yardım konusunda hassastır. Önce Somali sonra Arakana yardımları ortada, ama Esenler de bir adım ötemiz de engelli kardeşlerimizin durumu çok parlak değil İslami inancımıza ve değerlerimize göre ilk önce yakınındakinin ihtiyaçlarını giderip sorunlarını çözmelisin sonra da uzaklara yardım edeceksin diyerek Esenler halkını engelli yurttaşlarımıza gerekli yardımları yapmasını arzu ediyorum dedi.
 


Dernek başkanı Mehmet Sanın ise bu ziyaretten ve bayramlaşmadan bir hayli memnun kaldım. Sorunlarımız çok, sorunlarımızı çözme gayreti içinde olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada bize destek olacağını söyleyen CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden ve ESDEF başkanı Ömer Savaş a teşekkür ediyorum yakılan bu ışığın sönmemesi için Esenler halkının desteklerini bekliyorum dedi.
 


Dernek eğitimcilerinden Hatice Taşan ‘uzun bir süreden beri derneğimizde bilgisayar dersleri vermekteydik bu eğitimi tamamladık öğrencilerimizin başarılarını ise sertifika ile ödüllendirdik şimdi her biri herhangi bir işte çalışmaya hazır durumda söylenecek çok söz var ama en önemlisi engelli kardeşlerimize imkanlar tanındığında neler yapabileceğini neleri başarabileceğini ben gördüm gerkezinde görmesini isterim onların başarısı beni mutlu etti dedi.


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli