Ortopedik Engellilerden Hüzünlü Bayramlaşma

Ortopedik Engellilerden Hüzünlü Bayramlaşma

Esenler ortopedik engelliler Derneği yöneticileri ve üyeleri gelenekselleşen bayramlaşma törenini Dernek merkezinde yoğun bir katılımla yaptılar.

Ortopedik Engellilerden Buruk Bayramlaşma !
 
Esenler ortopedik engelliler Derneği yöneticileri ve üyeleri gelenekselleşen bayramlaşma törenini Dernek merkezinde yoğun bir katılımla yaptılar. Bayramın 3. günü bayramlaşma törenine, Esenler belediyesi yetkililerinin ve siyasi partililerin ilçe başkanlarının yanı sıra engelli aileler ve vatandaşlar katıldı. 
 
Dernek Başkanı Ayşe Özhan” bir kurban bayramında daha birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Ancak bu bayramı buruk kutladığımızı biliyorsunuz ülkemiz hudutlarında içinde yaşamış olduğumuz sıkıntılarımızdan dolayı buruk bir bayramlaşma töreninde bir aradayız. İrak’da Türkmen kardeşlerimiz,Yezidiler ve Kobane’de Kürtler İŞİD Vahşetine maruz kalmışlarken, analar aç bebekler susuz insanlar hunharca katledilirken bizler nasıl huzurlu olabiliriz. Bizler o insanlarla hısım, akraba olmayabiliriz ancak onlarda insandır, biz o gözle bakan ve o asıl geleneğe sahip bir milletin evlatlarıyız ve üzüntülüyüz. Onlar yurtlarından edilirken sıkıntılar çekmeleri devam ederken elbette bizler üzülmekteyiz. 
 
Hepinizin kurban bayramını tebrik ederim, dört günlük mutluğunuzun sevinçli ve huzurlu bir şekilde devam etmesini dileyerek sevdiklerinizle nice bayramları beraber geçirmenizi temenni ediyorum” dedi 
 
 


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli