Ortopedik Engelliler İftarda Buluştu

Ortopedik Engelliler İftarda Buluştu

Bedensel Engelliler Derneği'nin organize ettiği "İftarda Birlikte Olalım" sloganıyla yaklaşık 500 engelli ve aileleri ile birlikte Esenlerdeki Dernek Merkezinin bulunduğu sokakta düzenlenen iftarda oruçlarını açtıla



Ortopedik Engelliler İftarda Buluştu
 
Bedensel Engelliler Derneği'nin organize ettiği "İftarda Birlikte Olalım" sloganıyla yaklaşık 500 engelli ve aileleri ile birlikte Esenlerdeki Dernek Merkezinin bulunduğu sokakta düzenlenen iftarda oruçlarını açtılar.
 
Esenler Ortopedik Engelliler Derneği’nin  engelli ve engellilerin aileleri ve engelli dostlarına verdiği Sokak iftarında tüm Esenler bir araya geldi. Protokolün uygulanmadığı iftarda konuklar bulduğu yere oturdu ve iftarını açtı. İftardan sonra dernek başkanı Ayşe Özhan ve dernek genel sekreteri birer konuşma yaparak katılanlara teşekkür ettiler.


İftar Programına Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, ESDEF Başkanı Süleyman Kahveci Kırşehir Dernek Başkanı Nihat Çalışkan diğer sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda engelli ve engelli yakınının yanısıra vatandaşlar katıldı.
 



Ayşe Özhan ise iftar programından sonra şu ifadelerde bulundu; ’’Bu gün çok güzel bir iftar verdik. Ramazan coşkusunu bizde sevinç ve heyecanla yaşıyoruz ve yaşadık.
 
Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Esenler Ortopedik Engelliler Derneğinin iftarında bulunmaktan ve Rumeli Balkan Federasyonu; Üyesi Olmaktan Onur gurur duyduğunu belirterek açıklamalarda bulundu.

Bölükbaşi, "Rumeli Balkan Federasyonu; Üyesi Olmaktan Onur ve Gurur Duyduğumu, ifade ediyorum. Başkanlığını Ayşe Özhan Hanımefendinin Yaptığı Dernek Merkezi Esenlerde Bulunan Esenler Ortopedik Engelliler Derneğimiz, Geleneksel İftarını her yıl Olduğu Gibi Bu Yılda anlamına uygun yapmışlardır. Dernek Merkezinin Bulunduğu Caddede Çok Sayıda Engelliyle, Engelli Yakınlarıyla ve Engellilere Gönül vermiş Engelli Dostlarıyla 5.Temmuz.2014 Cumartesi Günü Gerçekleştirilen bu iftarda, bizlerin Bir araya Gelmesine Vesile Olan Çok Kıymetli Dernek Başkanımız Ayşe Hanım'a ve Yönetim Kuruluna Teşekkürler Ediyor, Başarılarının Artarak Devamını Diliyorum"






  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli