Ortopedik Engelliler Ak Trole teslim

Ortopedik Engelliler Ak Trole teslim

Esenler ortopedik engelliler derneği başkanı Ayşe Özhan’ın görevinden ayrılmasından sonra yapılan başkan arayışları Dr. Kadir Topbaş Kültür merkezin de gerçekleşen kongre ile sonuçland

Ortopedik Engelliler Ak Trole teslim

Haber: Serkan Basut
Esenler ortopedik engelliler derneği başkanı Ayşe Özhan’ın görevinden ayrılmasından sonra yapılan başkan arayışları Dr. Kadir Topbaş Kültür merkezin de gerçekleşen kongre ile sonuçlandı.

Bir dönem engelli derneklerinde görev alan daha sonra belirli nedenlerle uzaklaştırılan ve her fırsatta sosyal medya hesaplarında insanları kin ve nefret derecesinde kışkırtıcı paylaşımlar yapan Aziz Arıkan birçok defada HDP ve CHP yanlısı vatandaşı da sosyal medya üzerinde yaptıkları paylaşımlarından dolayı BİMER’e şikâyet ederek ceza almalarına neden olmuştu.

Ak Parti yanlısı olarak görülen bu zat her ne kadar elma parlatıcılığı yapsa da desteklediği parti içerisinde herhangi bir mecrada göreve layık görülmemiş, çaldığı her kapıda eli boş dönmüştür. Şimdi ise engellileri yaklaşan seçimlerden dolayı ağabeylerine kendine basamak olarak kullanma zihniyetinde olan bu zatı ileride neler yapacağını kamuyu adına merakla izleyeceğiz.


Ne hikmet ise AKP, MHP, İYİ PARTİ, SP Gerçekleşen kongrede yer almazken CHP Esenler ilçe kongresinde karşı karşıya gelen her iki başkan ve adayının bu Trole destek verip yanında bulunması ise partililerden tepki ile karşılandı. Bazı Partilileri ise her iki başkan adayına da AKP hayranlığı nereden geliyor dediler.
 
 


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli