Ortak Yaşam Geliştirme Vakfının Açılışı Muhteşemdi

Ortak Yaşam Geliştirme Vakfının Açılışı Muhteşemdi

Ortak Yaşam Geliştirme Vakfı merkezi, Beyoğlu'ndaki Suriye Pasajında yoğun katılımla açıldı. Vakıf Başkanı Yusuf Doğan, "İnsanlarımız ve insanlık için, barış ve dayanışma odaklı projeler üreterek çalı

Ortak Yaşam Geliştirme Vakfının Açılışı Muhteşemdi
Ortak Yaşam Geliştirme Vakfı merkezi, Beyoğlu'ndaki Suriye Pasajında yoğun katılımla açıldı. Vakıf Başkanı Yusuf Doğan, "İnsanlarımız ve insanlık için, barış ve dayanışma odaklı projeler üreterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi
 

Ortak Yaşam Geliştirme Vakfının açılışına, ÖDP eş Başkanı Alper Taş, CHP İstanbul il Başkanı Cemal Canpolat, CHP İstanbul sol kanat başkanı Münir Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Vakıf kurucu Başkan ve yöneticileri, CHP İstanbul eski ve yeni il yöneticileri, yazarlar, akademisyenler ve çok sayıda siyasetçi ve vatandaşlar katıldılar.
 
Bugün gerçekleşen açılışta Sosyalist Enternasyonal Kadın (SIW) başkan yardımcılığına seçilen Hilal Dokuzcan’da oradaydı. Dokuzcan, Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı ile bir araya geleceklerini açıklamıştı. İşte o açıklamadan kısa bir süre sonra barışın, dostluğun kardeşliğin bu topraklarda egemen olması için çıkılan yol Ortak Yaşam Geliştirme Vakfının aşılışıyla bir nebzede olsa gerçekleşmiş oldu.
   

Ortak Yaşam Geliştirme Vakfı Başkanı Yusuf Doğan, yaptığı konuşmasında "İnsanlarımız ve insanlık için, barış ve dayanışma odaklı projeler üreterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Barışın, kardeşliğin, karşılıksız yardımlaşmanın, dayanışmanın hakim olması için çalışmalar yapacaklarını söyledi.
 
Dünyada tüm insanların huzura, refaha, zenginliğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Doğan, "İnsanlarımız ve insanlık için, barış ve dayanışma odaklı projeler üreterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
 
Yusuf Doğan, demokrasinin gelişmesine, ortak yaşama bilincinin oluşuma katkı sunacak çalışmalar gerçekleştireceklerini belirterek, bu kapsamda konferans ve panel gibi etkinlikler düzenleyeceklerini ve kitap çalışmaları yapacaklarını aktardı.
 
Ziyaretçilere açılışı yapılan merkezde lezzetli, sade ve uygun fiyatlı yeme içme olanağı da sunacaklarını kaydeden Doğan, "İstiklal Caddesi'nde son yıllarda yaşanan olumsuz değişimlere karşı bir kültür kalesi olarak varlığını sürdürme konusunda kararlı bir duruş sergileyecek olan vakıf çok amaçlı kullanımı ve ticari kaygılardan uzak anlayışıyla hizmet verecek." ifadelerini kullandı.
 
İhtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceklerini dile getiren Doğan, kurslar, okul, yurt, huzurevi açmayı planladıklarını da bildirdi.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli