Ordu'lulardan Yabancı Dil Eğitimi

Ordu

İNGİLİZCE eğitimindeki başarısıyla tanınmış ''ENGLİSH TİME'' dil okulu'nun İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA şubesi ile anlaşan İSTANBUL Ordu’lular eğitim kültür ve dayanışma derneği bir imza töreni düzenledi.

7-24esenlerhaber/ Habermerkezi

Ordu’lulardan Yabancı Dil Eğitimi
 
İNGİLİZCE eğitimindeki başarısıyla tanınmış ''ENGLİSH TİME'' dil okulu'nun İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA şubesi ile anlaşan İSTANBUL Ordu’lular eğitim kültür ve dayanışma derneği bir imza töreni düzenledi.
 
G.O. P ENGLİSH TİME' da tertip edilen törenle atılan imzalar neticesinde İSTANBUL Ordu’lular Derneği üyeleri ve birinci derece akrabaları, sağlanan özel indirim ve imkânlardan faydalanmaya başlamıştır.
 
İmza töreninde hazır bulunan G.O. P ENGLİSH TİME kurucu ortalarından Ali Fuat AKIN yaptığı konuşmada şunları söyledi: Böylesine köklü ve değerli bir STK ile işbirliği içinde olmak, üyelerinin eğitim ihtiyacını karşılamak üzere çözüm ortağı olmak çok mutluluk verici bir durum. Bu projede yer almak bizim için heyecan ve motivasyon verici bir gelişmedir, çünkü bir STK ile bu modelde çalışmak bizim içinde bir ilk ve bunun için de her türlü imkanımızı seferber ettik. İSTANBUL Ordu’lular ile karşılıklı güven üzerine tesis ettiğimiz anlaşmanın her iki kuruma hayırlı olmasını diliyorum.
                           
  İSTANBUL Ordu’lular Derneği başkanı Nazan AKÇAY ise düşüncelerini ''Derneğimiz uzun zamandan beri gecikmiş bir adımla derneğin bir misyonunu yerine getirmeye çalışmıştır. Bu noktada anlaşmanın, tesisi için emek veren gençlik kollarında faaliyet gösteren üyelerimizden Sn. Tayfun GÜLER ve ET Kurum müdürü Sn. Osman ÜNAL'a özellikle teşekkür etmek isterim. Tüm hemşerilerimizden, bilakis genç neslin daha iyi bir mesleğe, sosyal statüye ve yaşam standardına erişebilmeleri için kendilerine yatırım yaparak, başka bir deyişle donanımlarını mutlaka arttırmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu tür imkânlardan faydalanarak kendi geleceklerini aydınlatabilirler. Ve işte böyle bir imkânı sağlayan ekibin içinde bulunduğum için mutluyum. Hepimize hayırlı olsun.'' şeklinde dile getirdi.
                           

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı