Operasyonlarda başörtülü kadınlara kelepçe

Operasyonlarda başörtülü kadınlara kelepçe

Manisa'da düzenlenen operasyonlar da gözaltına alınan kişiler arasında başörtülü kadınların olması da dikkat çekti. Kelepçeler takılarak polisler eşliğinde araçlara bindirilen kadınların yakınlar


Operasyonlarda başörtülü kadınlara kelepçe

Manisa'da düzenlenen operasyonlar da gözaltına alınan kişiler arasında başörtülü kadınların olması da dikkat çekti. Kelepçeler takılarak polisler eşliğinde araçlara bindirilen kadınların yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

Bugün düzenlenen operasyonların yeni adresi Manisa ve Eskişehir oldu. Manisa ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda birbiriyle ilgisi olmayan farklı meslek gruplarından çok sayıda insan gözaltına alındı. Başörtülü bayanlara vurulan kelepçe, yakınlarını ağlattı.



 
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde sabah saat 06.00 sıralarında 35 ayrı adrese, eş zamanlı olarak düzenlenen baskınlarda 26 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasına götürüldü. Gözaltına alınan kişilere kelepçe takıldı. 
 



  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli