Onur Kentin Onuru

  Onur Kentin Onuru

7 Haziran Cumartesi günü Onurkent Eğitim Kültür Ve DayanışmaDerneği’nin 4. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Duran Bozkurt yeniden başkanlığa seçildi.



Onur Kentin Onuru…

Onurkent Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği 4. Olağan Genel Kurulunu Yaptı.

7 Haziran Cumartesi günü Onurkent Eğitim Kültür Ve DayanışmaDerneği’nin 4. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Duran Bozkurt yeniden başkanlığa seçildi.

 
Başakşehir Mahallesi ve Onurkent’te yaşayanların daha iyi bir Eğitim, Sağlık ve Belediye hizmetlerini alması, yaşanılır bir çevreye sahip olması için çalışmalar yapan dernek aynı zamanda kültürel çalışmalarıyla da dikkat çekmetedir. Üyelerinin demokrasi bilincinin artırılması için yaptığı çeşitli faaliyetlerinin yanı sıra, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle de öne çıkıyor.

Divan Başkanlığını dernek üyelerinden ve gazetemiz yazarlarından Yunus Türkölmez’in yaptığı Genel Kurulda başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Genel Başkan Duran Bozkurt’un sadece kendi dönemlerini değil, derneğin tüm tarihini sahiplenen ve özetleyen bir sunum yapması büyük takdir topladı.


Divan kurulu’nun yerini almasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu ve gündeme geçildi
Başakşehir CHP İlçe Başkanı VE Dernek üyesi Kazım Özeren ise Genel Kurulda yaptığı konuşma ile bu tür mahalli derneklerin gerek yardımlaşma, gerekse de demokrasi mücadelesinin verilmesi önemine değinerek başarı dileklerini sundu.

Yapılan değerlendirmeler ve oylamalar sonunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulları seçilerek Genel Kurul sonlandırıldı.
Tek liste ile girilen seçimler sonucu oluşturulan yeni Yönetim ve Denetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu:

1. Duran Bozkurt
2.Şemsettin Işık
3.İsmet Koca
4. Esat Bodur
5.Ümit Özveri
6. Neriman Yiğit

Denetim Kurulu:

1-Atilla Aslan
2-Faruk Dürre
3-Zeynep Düzgüner