Onların Devlet Babası Var

Onların Devlet Babası Var

Esenler İşitme Engelliler Derneği'nin İftar Yemeği Malatya Pütürge Nohutlu Köyü Derneği'nde Yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 www.7-24esenlerhaber.com

Esenler işitme engellileri derneğinin iftar yemeği Malatya Pütürge Nohutlu Köyü Yiğenler Derneği'nde yapıldı. İşitme Engelliler Derneği'nin yemeği davetlilerin katılım zenginliği ile orucunu açanlara afiyetli iftar yapma güzelliğini yaşattı.

Esenler İşitme Engelliler Derneği iftar yemeğinde engellilerin her zaman yanında olan ve onları yalnız bırakmayan Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, iftar yemeğine katılan engelli-engelsiz herkes tarafından mutlulukla karşılandı.

 

Konuştuğumuz davetlilerin, ilçemizin birçok yerlerinde iftarlar verildiğini belirterek bu iftarlara belediye yetkilileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri katılıyor, o iftarlarda protokol zenginliği yanı sıra iftar sahiplenme yarışı yapıyorlar, ama gördüğünüz gibi asıl anlamlı sofra engelliler adına verilen iftar sofralarıdır. Bu nedenle engelliler iftarında devletin olması engellilerin iftarlarını daha da anlamlı kılıyor dediler.

 

İftar yemeğinden sonra İşitme Engelliler Dernek Başkanı Remziye Ceylan kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında davetlilere ve iftar yemeğini veren hayırsever iş adamı Fuat Kayışkıran beyefendi ve ailesine teşekkür etti.

 

Daha sonra konuşmasını yapan İlçemiz Kaymakamı Sayın Nazım Madenoğlu yemeği veren hayırsever vatandaşa, yemeğe katılanlara, mahalle muhtarlarına ve ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan'a teşekkür etti. ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan ise konuşmasında tüm Esenlerlilerin Dörtyol Meydanı'nda Somali Yardım Çadırı'na uğramalarını, oradaki insanlık dramına bir yardımda bulunmalarını istedi. 

ESDEF olarak Somali'ye gönderilen yardımların bizzat takipçisi olacağını, orada acil ihtiyaç ne ise toplanan paraların o yönde harcanacağını belirtti. İftar yemeğinden sonra davetlilerle yapılan çay sohbetinde kaymakam beyin memnun olarak ayrıldığını gözlemledik.

 

  



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli