Ömer Kara: isyan edeceksen AKP'li Belediyeye isyan et

Ömer Kara: isyan edeceksen AKP

İYİ Parti Esenler ilçe başkanı Ömer Kara,” 35 yıldır Tuna mahallesinde oturuyorum. İSKİ var olan sorunu halletmek için kazı yaptı. AKP yapamadı, İmamoğlu geldi ve yapıyor. Vatandaş yapılan bu hizmetin “neden

“TUNA MAHALLESİ 20 YILDIR MAĞDURİYETLER YAŞIYOR”
Ben yaklaşık 35 yıldır Tuna mahallesinde yani şu an doğalgaz için kazı yapılan mahallede ve kazı yapılan sokakta oturuyorum. Yaklaşık 20 yıldan beri mahalle sakinlerimiz alt yapı sorunu yaşadı, yani belediye hizmetleri yönünden 20 yıldır mağduriyetler yaşıyoruz. Öyle ki geçmişte mahalleliler olarak bizzat benim önderliğimde 20-25 kere dilekçe yazdık imza topladık, gerekli makamlara sorunu ilettik. Sonuç hep aynı oldu, ilgilenen olmadı AKP’liler gelir geçer cevaplarla bugüne kadar bizleri oyaladılar. Tuna mahallesinde sorun AKP’nin eseridir, vatandaşlar İSKİ’ye değil AKP’li belediyeye isyan etmeli. Bizler İYİ Parti olarak AKP’nin yok saydığı mahallemizin tüm sorunlarını yerinde tespitler yaparak hızlı bir şekilde çözeceğiz.
Haber/ Serkan Basut
“AKP’NİN YARATTIĞI SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”
15 – 20 yıl süren bu mağduriyet bugün yaşanıyormuş gibi gösterilmek isteniyor ama sorun bugünün sorunu değildir. Basın yazıyor, bilmeden yazıyor, halkın moralini bozarak algı oluşturuyor. AKP Belediyeciliğinin geçmişten günümüze yansıyan ve çözmediği sorunları, bugün çözmeye çalışanlara veryansın yapılıyor, bu ne siyaseten ahlakidir nede insanlıkla bağdaşır. Basında yazılanları halkımız farklı algılıyor, siyasiler, özellikle Cumhurcular, “bakın bunlar geldiler, görüyor musunuz? Beceremediler” diyerek oy devşirme gayretine düştüler. Vatandaş yapılan bu hizmetin farkına varmalı ve “neden uzun senelerden beri yapılmadığını, neden bizlere bu mağduriyeti yaşattınız” diye sorması gerekirken başka bahaneler üretmesi doğru olmadığı gibi vicdanı da değildir.
   
“İMAMOĞLU, SORUN YARATMAZ SORUNLARI ÇÖZER”
Sorun elbette büyük, yağmur yağdığında birçok evi su basıyor. Kanalizasyon yeterli değil, bu ve bunun gibi sorunları geçmişte, gerekli yerlere ilettik, ilgilenmediler ama bu sefer bir dilekçe ile İSKİ yetkilileri mahallemize gelerek çalışmayı başlattılar. Buradan söylüyorum İmamoğlu’nun bu konulara duyarlı olduğuna ben ilçe başkanı olarak inanıyorum ve kefilim. Bu ve bunun gibi sorunlarımızı artık sorun olarak görmüyorum çünkü halkımız yandaş belediyecilikten kurtulmuş sosyal belediyeciliğin kurallarını yerine getiren anlayışı görevlendirmiştir. Sosyal belediyecilik sorun yaratmaz sorunları çözer.

Yerel ve ulusal basın yazıyor, “Kazı yapılan sokaktaki binalarda çatlaklar oluştu.  Kazılan noktaların önlem alınmadan açık bırakıldığı sokakta, çocukların oyun oynarken çukura düşmüş. Çalışanların İSKİ’den maaşlarını alamaması sebebiyle kazı çalışmasının uzun sürdü” diye ama bunların hepsi yalan, hepsi hikaye. Yeter ki halkımız biraz sabırlı olsun, bakınız yıllarca sabrettiklerine ve sabrettikleri halde sonuç alamadıklarına yapılan tahammülün milyonda birini İmamoğlu’na ve ekibini yaparsak büyük büyük sorunları hep birlikte çözeriz. Bu söz siyasi bir söz değil, bu söz insani bir söz, sosyal belediyecilik sözüdür” dedi.
 

 
 
 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli