Olmadı Şüayip Bey, Olmadı!

Olmadı Şüayip Bey, Olmadı!

Esenler CHP ilçe yönetiminin başarıları hatta yeni icatları bitmek bilmiyor.

 

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

 

 

Esenler CHP ilçe yönetiminin başarıları hatta yeni icatları bitmek bilmiyor. Ev alma komşu al söyleminden herhalde etkilenmiş ki, CHP Esenler İlçe yöneticilerine “yeni komşularının hayırlı olmaları” demesi de bize düşüyor.

Esenler Ülkü Ocakları’nın CHP İlçe Merkezi’nin alt katına taşınmasından sonra CHP İlçe örgütünden sesler yükselmeye başladı. Gazetecilik gereği CHP örgüt üyeleri ile yaptığımız görüşmelerde sitem dolu cevaplar aldık.

Salih Yurdaer, “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe merkezine gitmeyeceğim. Yakınlarımı ve çocuklarımı da göndermeyeceğim. Kuşkularım var. Her an bir kavga çıkabilir. Çünkü, iki ayrı ideolojinin bir arada olması ateşle barut gibidir. Yönetim kurulu bir çözüm bulmalıdır. Yoksa, kendilerinin acizliklerini herkes görmüş olacak. Bazen de düşünüyorum; herhalde bu yönetim kurulu İlçe Merkezi’ni çay içmek amacıyla kullanmayı mı düşünüyor? Yazık ediyorlar. Hem bize, hem kendilerine, hem de CHP’ye…” dedi.  

Zeminder Salı ise, “Ülkü Ocakları’nı İlçe Merkezi’nin alt katına taşınmasını CHP İlçe Başkanı’na sorduğumda “benim haberim yok” dedi. Böyle cevap mı olur? Bunu partililerin vicdanına bırakıyorum. Eğer İlçe Başkanı isen, “buraya taşınanlardan haberim yok” deme lüksüne sahip değilsin. Ama Başkanı’n Ülkü Ocakları’nın buraya taşınmasından rahatsızlık duymuyor, İlçe Başkanı’mızın tek rahatsızlığı buraya taşınan arkadaşların ayakkabılarını dışarıda çıkartıp orada bırakmalarıdır. Başkanımız her şeyin en iyisini bilir.” dedi.  

ADD Başkanı Ahmet Metin’e sorduğumuzda ise aldığımız yanıt şu şekildedir: “Mal sahibi arkadaşım ve ADD’nin üyesidir. Ben buradan taşınmadan önce İlçe Başkanı Şuayip Vardar’a teklif götürdüm. Burayı tutun dedim. Onlar da seçimden sonra ilgileneceklerini söylediler. Mal sahibi ise burasının Ülkü Ocakları’na verilmesini istemiyordu. Şimdi görüyorum ki, kimse rahatsız değil; alan da veren de memnun.”

Pazar günü Gönüllüler Komisyonu toplanarak bu konuda görüş alış verişinde bulunuldu. Esenler Gönüllüler Gençlik Komisyonu adına Ersel Aydoğdu ve Erkan Uludağ ise yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “Bizler gece gündüz demeden CHP için çalışan gönüllü gençleriz. Ülkü Ocaklar’nın İlçe Merkezi’mizin alt katına taşınmasını kabullenemeyiz. Bu durumu bize kimse izah edemez. Yönetim Kurulu’nun açıklama yapmasını istiyoruz. Görevlerde bulunan her CHP’li, CHP’li bilincini taşıyarak görevini yapmalıdır. Sorumluluklarını bilmeliler. Bize aslan kesilip fedaileri ile saldıranları tespit ettik. Peki, bu insanlara yönetim kurulu hesap sorabildi mi? Bizlere taşlı sopalı saldıranlar, bu işleri organize edenlerin kimler olduğunu tespit edilmelidir. CHP gençliğini İlçe Merkezi’ne sokmamak için bu yönetim kurulu üzerine düşen bütün görevleri yerine getirmektedir. Bu yönetim şimdi de strateji değiştirerek CHP’nin sosyal demokrat ve sol düşünen gençliğini İlçe Merkezi’ne sokmamak için Ülkü Ocakları’nı İlçe Merkezi’mizin alt katına getirdiklerini düşünmekteyiz. Şimdi buradan  soruyoruz: “İlçe Merkezi’ne sahip çıkamayanlar; Esenler’i nasıl yönetecekler?” Yapılan bu yanlışlıkların hesabını birgün kendilerine halkın gönülleri olarak soracağız.” 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli