Oğuz Deniz, En Genç Mali Müşavir Olarak Sertifikasını Aldı

Oğuz Deniz, En Genç Mali Müşavir Olarak Sertifikasını Aldı

İstanbul’un en genç Mali Müşaviri Oğuz Deniz sertifikasını aldı. Deniz, Serbest muhasebeci Mali Müşavirlik belgesini gururla Esenler’deki çalışma ofisine astı.

Oğuz Deniz, “TÜRMOB” tarafından açılan sınav sonunda Serbest muhasebeci Mali Müşavirlik sertifikasını İSMMMO'da düzenlenen törenle aldı. Deniz, başarısını devlet parasız okullarının verdiği eğitime borçlu olduğunu ve parasız eğitimi sonuna kadar savunduğunu söyledi.  
 
Deniz, “Ben eğitimimi devlet parasız okullarında okuyarak tamamladım. Bu nedenle devletime çok şey borçluyum. Mali müşavirlik mesleği toplumun en saygın ve seçkin aynı zamanda prestijli mesleklerinin başında geliyor. Mali müşavirler yüksek bilgi birikimi ve teknoloji kullanımı ile devlete ve müşterilerine hizmet veriyor. Mali müşavirlik en yüksek vergi veren meslek gruplarındandır.  Ne yazıktır ki bunun karşılığını da alamadığımız halde mesleğimizi severek yapıyoruz. Mali müşavirlik mesleği severek yapıyorum. Sevdiğim mesleğimi de en iyi şekilde hizmet yapmayı bir görev kabul ediyorum. Mali Müşavir olan babam Süleyman Deniz ile kendi ofisimizde çalışıyorum, mesleğimizde eğitim alan genç arkadaşlarımla her türlü bilgi birikimimi paylaşmak bana huzur ve mutluluk veriyor. Serbest muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğimi toplumda hak ettiği yere getiren ve bu uğurda mücadele veren ağabeylerimin yolunda ilerleyeceğim.” dedi.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı