Öğretmenimizi istiyoruz!!!

Öğretmenimizi istiyoruz!!!

Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu öğrenci velileri, Okulu Müdürü Recep Özkan ve Müdür Yardımcısı Bahaddin Nergiz’in başka bir okula gönderilmelerini istemiyor.




Öğretmenimizi istiyoruz!!!


Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu öğrenci velileri, Okulu Müdürü Recep Özkan ve Müdür Yardımcısı Bahaddin Nergiz’in başka bir okula gönderilmelerini istemiyor. Öğretmenlerinin tekrar görevlerine dönmelerini istediklerini basın açıklaması ile dile getirerek tepki gösterdiler. 

Öğrenci velilerinden Yeşim Bozoğlu ve Ayten Akbaş topladıkları imzaları basın mensuplarına gösterdikten sonra kısa bir açıklama yaptılar. 

 “Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü bu yanlışından biran önce vaz geçsin, bizler öğretmenlerimizden memnunuz, Okulumuz bu öğretmenlerimizin üstün başarıları ile birçok dalda birincilikler kazandı, Siyasiler okulumuzdan ellerini çeksinler. Okul müdürümüz ve müdür yardımcımızın görevinden alınarak başka bir okula ataması keyfi bir uygulamadır” dediler.


Bahaddin Nergiz Hocamızın Arkasındayız

Öğrendiğimiz kadarı ile bir öğretmenin şikâyeti üzerine görevden alındıklarıdır. Sebep her ne olursa olsun müdürümüz ve müdür yardımcımızın hiçbir yere gitmesini istemiyoruz. Yaklaşık 700 veliden imza topladık ve halen de toplamaya devam edeceğiz. Biz veliler olarak Müdür Bey’in ama özellikle Bahaddin Nergiz Hocamızın arkasındayız.

 Okulumuzun Yıkılmasını İstemiyoruz!

Senelerini vermiş bir Müdür Yardımcısı’nın asla görevinden alınmasını istemiyoruz. Aynı zamanda okulumuzun da yıkılmasını istemiyoruz. Biz veliler olarak Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü dâhil belediyenin artık okulumuzdan ellerini çekmesini istiyoruz. Özellikle belirtiyorum biz veliler olarak bu konuyu Milli Eğitim Bakanlığı dâhil Başbakanlığa kadar götüreceğiz ve olayın peşini asla bırakmayacağız” şeklinde konuştu.


Öğretmenler Çocuklarını Kendi Okullarında Değil Burada Okutmak İstiyor

Ayten Akbaş ise, “Biz hocalarımızın gönderilmesi taraftarı değiliz Ben 4’ncü sınıf velisiyim ve kesinlikle Bahaddin Nergiz hocamızın buradan gitmesi taraftarı değiliz. Kendisi yıllarını vermiş bu okula. Bu kadar emek sarf eden bir insanın neden birlileri tarafından ayağı kaydırılmak isteniyor. Hiç anlamış değiliz.

Kendisinin kime zararı olmuş. Aynı zamanda bu okulda yolsuzluk var da Esenler’deki diğer öğretmenler çocuklarını kendi okullarında değil de, neden bu okulda okutmak için ellerinden geleni yapıyorlar? Çıksın İlçe Milli Eğitim Müdürü öncelikle bunu bir açıklasın?”

Öğrenci velileri yaptıkları basın açıklamasının ardından “Bahaddin Hocamızı geri istiyoruz” ve “İlçe Milli Eğitim yetkilileri istifa” diye bağırarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yürüdüler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan’ın makamında olmaması üzerine topladıkları imzaları veremeyen veliler, bu işin peşini bırakmayacaklarını belirterek evlerinin yolunu tuttular.

 



 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli