Öğretmen, kuzuyu kurda teslim etti

Öğretmen, kuzuyu kurda teslim etti

Esenler’de bir okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan A.S.’nin bir anlık dalgınlığı kendisine pahalıya patladı. Arabasını yıkatmak isteyen A.S., oto yıkamacı sandığı hırsızlara arabasını kendi eliyle te

Öğretmen, kuzuyu kurda teslim etti
 
Esenler’de bir okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan A.S.’nin bir anlık dalgınlığı kendisine pahalıya patladı. Arabasını yıkatmak isteyen A.S., oto yıkamacı sandığı hırsızlara arabasını kendi eliyle teslim etti.
 
Esenler’de Karadeniz fıkralarını aratmayacak bir oto hırsızlığı yaşandı. Bir okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan A.S. oto yıkamacı sandığı hırsızlara arabasını kendi eliyle teslim etti.
 
Müdür Yardımcısı A.S.’nin yaşadığı hırsızlık olayıyla ilgili yapılan açıklamada yetkililer şu ifadelere yer verdiler;
 
“27.05.2015 günü Polis Merkezimize müracaat eden A.S.; Esenler’de bir okulda müdür yardımcısı olduğunu, 27.05.2015 günü saat:08.30 sıralarında Okulunun önüne aracı ile geldiğini, daha sonra Okulun karşısındaki oto yıkamanın önünde bekleyen üç şahsın yanına aracını götürerek oto yıkama açılınca ilk kendi aracımı yıkayın toplantım var dediğini, şahıslardan birinin ‘’tamam abi biz çekeriz senin arabanı yıkamaya’’ dediğini bunun üzerine şahısları oto yıkamada çalışan şahıslar olduğunu düşünerek aracının anahtarını şahıslara verdiğini ve okula girdiğini, bir saat sonra çıktığında oto yıkmanın açılmamış olduğunu ve aracının bıraktığı yerde olmadığını gördüğünü ve aracının çalındığını anladığını beyan etmiş olup, olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.”
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli