ÖZBEK: UYUYANLARI UYANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ

ÖZBEK: UYUYANLARI UYANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ

Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Hulusi Özbek, Esenler Yerel Basın temsilcileri ile Litros Kafede söyleşide bulundu ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Hulusi Özbek ve yönetim kurul üyelerinin Esenler Litros Kafe’deki düzenlediği programında yerel gazeteciler sordu Başkan Özbek cevapladı.  Özbek,Gazetecilerin hak ve adaletin tesisi için yaptığı çabanın değerinin büyük olduğunu, yerel gazetecilerimizin zor şartlarda bu mesleği yaptıklarını ifade etti. Bizler yerel gazetecilerimizin her zaman yanındayız” dedi ve konuşmasında ‘kalemini satmayan ilkeli duruş ortaya koyan ve halkın menfaatleri için mücadele yapan gazetecilerimizin yanındayız” dedi.

“BİZLER UYUYANLARI UYANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Özbek: yarın seçim olacakmış gibi yoğun bir çalışma başlattık. Bizler uyuyanları uyandırmaya çalışıyoruz, bu konuta sizlerin emeğini inkar edemeyiz. Bu anlamda teşkilatlarımızla yoğun çalışma içindeyiz. Her mahallede toplantılar yapıyoruz, esnaflarımızı dinliyoruz, sokak sokak dolaşıyor, gençlerimizin sorunlarını birebir dinliyoruz.  Arazide insanlarımızla buluşarak ellerini sıkıyoruz, eskiten yüzümüze bakmayanlar şimdi bizlerle yakın temasa geçerek sıkıntılarını anlatıyorlar ve bizlerden çare olmamızı istiyorlar.

İnsanlarımız dertli, bir taraftan gördüğümüz yakın ilgiye sevinirken diğer taraftan insanlarımızın ekonomik sıkıntılarını ve geçinemediklerini anlatmalarına üzülüyoruz. İnsanlarımız büyük bir sıkıntı içinde yaşıyorlar. Bir taraftan rantiyeciler ceplerini doldururken, diğer tarafta açlık ve yoksulluk olduğu bir düzen içinde yaşıyoruz. Bizler bıkmadan, usanmadan tüm teşkilatlarımızla ev- ev, hane hane dolaşarak vatandaşlarımıza doğruları anlatacağız. Sizlerden de yapmış olduğumuz çalışmalarımızı haberleştirmenizi istiyoruz. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyoruz” dedi.


 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli