‘O' Vatandaşın Söylediklerinin Hepsi Yanlıştır

‘O

Sağlık Müdürü Mustafa Uzun...

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

 

Esenler Belediyesi ve İTO’nun ortaklaşa düzenlediği  %100 Hayat projesi kapsamında tedavisinin yapılmadığını ve işten çıkarıldığını söyleyen Yılmaz Kahramana  Belediye Sağlık işleri Müdürlüğünden ve Park Bahçeler Müdürlüğünden açıklama geldi.

Sağlık Müdürü Mustafa Uzun yaptığı açıklamada şöyle dedi.

Olaylar basına yansıdığı gibi değil bu arkadaş ve eşine 25 gün çalışmaları karşılığı bin 300 TL para verdik.

Uzun bu vatandaşın söylediklerinin hepsi yanlıştır. Çünkü biz bu arkadaşlara dünyanın yardımını yaptık. Ben kendilerini günde en az 10 kez aradım ayriyeten Belediyemizde kendilerine her şekilde yardım yapmıştır. Kendilerine bir ayda 835 TL değil 25 günde 1.300 TL ödemede bulunduk. Bizler kendilerine her türlü desteği verdik vermeye de devam ediyoruz. Konuyla ilgili bu açıklamayı yazmanızı istiyorum dedi.

Kaldı ki Biz bu arkadaşları İŞKUR un yeni proje kapsamında tekrar işe aldık ve şu an çalışıyorlar çalıştıkları yerler ise Merkez Camiinin avlusu, belediyemizin üst tarafındaki küçük park, Dijital Kütüphanenin Çiçeklerine bakıp oraların temizliğini yapacaklar. Yani biz kendilerine alacaklarının hepsini fazlasıyla verdik kesinlikle hiçbir sıkıntı ve sorun yok. .

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şefi Yener Topuz ise bu kişileri yeniden işe aldıklarını söyledi. 

Kaynak Bölgede İlk Haber.   



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli