Nurettin Aras, Türk İsveç'i Takdir Etti

Nurettin Aras, Türk İsveç

Esenler Türk İsveç Kardeşlik Ortaokul Müdürleri, Öğretmenleri ve Öğrencileri "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları" Araştırma Projeleri tanıtımını Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü M

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, TÜBİTAK tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılış kurdelesini kesti.   Aras, açılış töreninde öğrencilerin projelerinin sergilendiği alanı gezdi, öğretmelerden bilgi aldı. Okul müdürlerinin, öğretmenlerin ve öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaları takdir ettiğini söyledi. Aras, öğrencilerden bilgi alıp, projelerin yer aldığı etkinliği büyük bir ilgiyle gezdi. Etkinlikte birçok farklı çalışma dikkat çekti. Projeye katılan öğrenciler yaptıkları çalışmaları ziyaretçilere ve okul arkadaşlarına heyecanla anlattılar.
 
Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Türk İsveç Kardeşlik Ortaokul "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları" Açılışı yapılan Ortaokulun genç mucitlerinden bilim fuarı hakkında bilgiler aldı.

Aras, “ bu çalışmalar Öğrencilerimizin özgüveni artıyor. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimi olup, öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamak ve öğrencilerimizin kendilerine olan özgüvenini artırmaktır.  Bu fuarlar öğrencilerimizin kişisel gelişimleri ile bilgi ve birikimlerine çok önemli katkılarda bulunuyor” dedi.