Nuhoğlu'ndan Koç'a Ziyaret

Nuhoğlu

Bağcılar Minibüs Ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Nuhoğlu, dostlukları çok eskilere dayanan Esenler Şoförler odası ve Esnaf Sanatkarlar derneği eski kurucu başkanı Hasan Koç’u hastanede ziyaret etti.

Nuhoğlu’ndan Koç’a Ziyaret

Bağcılar Minibüs Ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Nuhoğlu, dostlukları çok eskilere dayanan Esenler Şoförler odası ve Esnaf Sanatkârlar derneği eski kurucu başkanı Hasan Koç’u hastanede ziyaret etti.
 
Nuhoğlunun ziyareti esnasında duygusal anlar yaşandı. Öyle ki Koç’u teskin etmeye gelen Nuhoğlu’nu Hasan Koç teskin etti.Nuhoğlu ziyaretten hem memnun oldu, hem de bir ara gözleri doldu, duygulandı, boğazı düğümlendi, konuşacak kelime bile bulamadı.
 
Bağcılar Minibüs Ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Nuhoğlu,
Hasan Koç bizim abımızdır, Allah başımızdan eksik etmesin. Kendisinin yaptıkları bizlere yol göstermiştir. Kendilerinin rahatsızlığı bizleri üzmüştür. Çok zor bir görevi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sevdiğiniz birisi hasta ise ve siz onu ziyaret etmek istiyorsanız, bir yanda duygusallık, diğer yanda üzüntü yaşarsınız. Ben bugün her ikisini de aynı anda yaşadım.  Hasan abımız iradesine hakim birisidir ve zor günlerin adamıdır. Bu zorlukları yenecek güçtedir.  Sayın Koç sivil toplum hareketinin öncüsüdür ve değerli bir büyüğümüzdür. Esenlere kazandırdıkları ve yaptıklarını kimseler inkar edemez. Kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunmak üzere buraya geldim. Hasan abımız iyileşecek en kısa sürede aramıza dönecek” dedi. 






  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli