Noel Baba'ya karşı değiliz'

Noel Baba

Anadolu Gençlik Derneği Esenler Şubesi’nin düzenlediği kahvaltı da bir konuşma yapan Dernek Başkan Yrd. Ahmet Kurt, 31 Aralık Perşembe günü saat 20.00’da düzenleyecekleri Mekke’nin Fetihi programına t&

Dörtyol Meydanı’ndaki dernek merkezinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Anadolu Gençlik Derneği Esenler Şube Yöneticileri’nin yanı sıra SP Esenler Eski Meclis Üyesi Fevzi Başoğlu ve ilçede görev yapan yerel basın mensupları katıldı.

Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından kısa bir açıklama yapan Dernek BaşkanYrd. Ahmet Kurt şöyle konuştu;

“Ülkemizde yılbaşı kutlaması gibi bir sapkınlık yaşanıyor. Alkol ve uyuşturucu tüketiminin tavan yaptığı bir kutlamanın masumiyetinden kim bahsedebilir? Kalpteki merhametin yitirildiği bir kutlamanın masumiyetinden kim bahsedebilir? Vicdanları karartan bir eğlence tutkusunun masumiyetinden kim bahsedebilir?



Ahlaktan yoksun sofraların bereketi olur mu? Bu kutlamaların kardeşliğe, paylaşmaya ve dayanışmaya dönük bir tarafı var mı? Elbette biz bu kutlamaları reddediyoruz. Biz bunu yaparken de Hıristiyanlara ve Hıristiyanların kutsalı olan Noel’e ya da Noel Baba’ya karşı onların kutsalını incitecek bir tavır takınmaktan da uzak duyuyoruz. Kimsenin kutsalını aşağılamak yada hor görmek durumunda değiliz.

Tamamen bu duygu ve düşüncelerle 31 Aralık Perşembe günü saat 20.00’da Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Mekke’nin Fetihi programına tüm halkımızı davet ediyorum.”



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli