Nefesler tutuldu gözler Arena'da

Nefesler tutuldu gözler Arena

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ligin zirvesini yakından ilgilendiren bir müsabaka..



Nefesler tutuldu gözler Arena'da

 
Galatasaray - Beşiktaş derbisi ligin zirvesini yakından ilgilendiren bir müsabaka..
 
2014 Yılının ilk derbisi... Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası derbi maçıyla sahne olacak. G.Saray, Beşiktaş, Türk Telekom Arena'da kozlarını bu akşam. Saat 19:00'da paylaşacak maçın hakemi Cüneyt Çakır.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında derbi maçına sahne olacak. Galatasaray ve Beşiktaş, Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak.

Saat 19:00'da başlayacak maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

İki ezeli rekabette amaç, zirveye bir adım daha yaklaşmak. Galatasaray, evinde yenilmezliğini sürdürmek isterken, Beşiktaş galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek için sahaya mücadele edecek.

Derbide galip gelen takım Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek.

MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY: MUSLERA, SABRİ, SEMİH, CHEDJOU, TELLES, CEYHUN, MELO, SELÇUK, SNEIJDER, BURAK, DROGBA


BEŞİKTAŞ: TOLGA, NECİP, FRANCO, DANY, MOTTA, VELİ, ATIBA, GÖKHAN, OĞUZHAN (FERNANDES), OLCAY, ALMEIDA

GALATASARAY
Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Chelsea maçı öncesi son prova olacak olan derbi mücadelesinde Mancini’nin öğrencileri mutlak galibiyet istiyor. Türk Telekom Arena'da bileği bükülmeyen Galatasaray, bu zamana kadar oynadığı maçların ilk yarım saatinde skor üstünlüğünü eline aldığı istatistiklerde göze çarpıyor. Evinde bu sezon oynadığı 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, ayrıca ligin en az kart gören takımı konumunda. Sarı-kırmızılıların savunması da son dönemde formda. Mancini'nin çift sistemli oynattığı defans kurgusunda 3-5-2 sistemiyle çıktıkları 4 maçta 1 gol yerken, Mancini ve öğrencileri ayrıca 4-4-2 sistemiyle çıktığı 11 maçta ise kalesinde 14 golü gördü.

BEŞİKTAŞ
Beşiktaş, deplasmanda oynayacağı derbiye 4 maçlık galibiyet serisinin moraliyle çıkıyor. Son haftalarda takım oyunu ve saha içerisindeki futboluyla göz dolduran siyah-beyazlı takım, zirvedeki yerini perçinlemek adına Türk Telekom Arena'da galibiyet için ter dökecek. Geçen hafta Bursaspor maçında 10 kişi kalmasına rağmen karşılaşmayı 1-0 kazanan Beşiktaş'ta şimdiki hedef ezeli rakibi Galatasaray’ı yenip puan farkını açmak istiyor.

Beşiktaş'ta Ersan Gülüm geçen hafta Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Galatasaray maçında görev alamayacak. Siyah-beyazlıların bir diğer eksiği ise sakatlığı devam eden Thomas Sivok. Yeni transfer Jermain Jones hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalarına başlarken, yabancı sınırlaması sebebiyle Türk Telekom Arena'da ilk 18'de yer almayacağı bildirildi.
 


  • Salı 15.5 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli