Ne çabuk unuttunuz' CHP Örgütü birbirini yiyor

Ne çabuk unuttunuz

Muharrem İnce’nin yeni bir parti kurmasına yönelik girişim CHP’de bir grup için "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın CHP'yi bölme ve Millet İttifakı’nı bozma hamlesi" olarak değerlendiriliyor. Di

 CHP’lilerin Sosyal medyada küfürleri birbirine karıştı. CHP’li bir yurttaş “Ne çabuk unuttunuz” yazısı çok konuşulacak, Halbuki Parti içi demokrasi ve örgüt katılımı olmadan atılan her adım parti içi birliği sağlamak bir yana maalesef örgütün birbirini hırpalamasına ve ayrışmalara neden oluyor. Parti içi birlik, ancak ve ancak parti içi demokrasiyle, kurucu ilkelere ve yıllar içinde kimliğinize eklenmiş sosyal demokrasinin evrensel değerlerine sahip çıkılmasıyla sağlanabilir… Bizim düşüncemiz böyle, söyleyen ve yazan doğrusunu yazmış, söylemiş. Tarih bakalım kimi haklı çıkaracak.

İşte o sosyal medya – İşte o “Ne çabuk unuttunuz”  ince, ince sözleri…
  1. Ankara'da Gençler" YSK ya yürüdüğünde, Bay Kemal’e CHP genel başkanı olarak gidin Gençlere sahiplenin dendiğinde,(!) Evinden yaptığı çağrıda,”Gençler dağılın, İktidarın Silahlı milis kuvvetleri var, Kan dökülmesin istemiyorum diyerek, 2,5 Milyon mühürsüz oyun geçerlilik kazandırdığını,(!) Ne çabuk unuttunuz, (!)
    Milletvekillerinin bir defaya mahsus dokunulmazlıkların kaldırılması için İktidara destek verdiğini ve Enis Berberoğlu’nu (!)Ne çabuk unuttunuz,(!)
    2014 Cumhurbaşkanlığı. Seçiminde Eskişehir bld. Başkanı YILMAZ BÜYÜKERŞEN Bütün yoklamalarda Açık ara 1. Aday olurken, Bir anda kararı uygulamayıp, Feto'nun tavsiyesi ile Ekmelettin İhsanoğlu'nu Aday yaptığını(!) Ne çabuk unuttunuz,(!)
  2. 2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde, İttifak adayı olarak aylarca, Abdullah Gül'ün peşinden koşup en son Akşener'in rest çekerek,”Ben Milletime söz verdim, 100 bin imza ile “halkın adayı” olacağım”, deyip, Kabul ettiremeyince, MUHARREM İNCE, Parti içinde yapılan anketlerde, Açık ara birinci çıkınca, Mecbur kalıp, Adaylığını açıkladığını, (!) Gel bakalım MUHARREM diye adeta aşağılayarak, Sahneye çağırması, (!) Yetmedi mi”?
  3. Kurultayda Muharrem İnceyi Destekleyen 35 tane, Üye bazında yoklamayla seçilmiş, Milletvekillerini hiç birisini M.V. Adayı yapmayıp, Dokunulmazlığı kalmayınca, hapse atılan milletvekillerini.(!) Ne çabuk unuttunuz,(!)
  4. Bld. Başkanları Kurultayda İnce’ ye oy verdiği için. Bld. Bşk. adayı yapılmadığını,Kırklareli Bld. bşk. Bağımsız aday olup seçimi kazandı diye, Aile Yakınlarını ve arkadaşlarını Seçimde yardım ettiler diye 164 Kişiyi Partiden atıldığını.(!) Ne çabuk unuttunuz,(!)
  5. Yapılan bunca hataları 9 seçim kaybettiği halde af edip, Son kumpas davasında %100 Bildiği ve kendisin in’de onayladığı, MUHARREM İnce’nin, Yapılacak Kurultay'da Genel başkan adayı olamasın. Olsa’da, Saraya gidip icazet alan Aday olarak Aleyhine kullanmak için,·Bu kumpası desteklediğini düşünmemek mümkün mü,(!)?.
  6. En son Örnek, Sayın genel başkana Ankara’da yumruk atan Sığır hırsızını kahraman ilan edenlerden Davutoğlu ve Babacan’ın işin içinde olduğunu – bu ikili Kemal Kılıçdaroğlu için ölüm fermanı imzalayanlardan birileri olmasına rağmen Kılıçdaroğlu’nun “ BUNLAR MEMLEKETE HAYIRLI İŞLER YAPMIŞLAR” dediğini Ne çabuk unuttunuz,(!)
  7. Beni" Bizi” Böyle düşünceye sevk eden Kemal Kılıçdaroğlu'nun ta kendisidir...
  8. Bu yorum Muzaffer Ağca’ya ait… Yani Muharrem İnce böyle bir şeye girişmeseydi, CHP’nin iktidar olacağını mı düşünüyorsunuz? İşin için de BOP var, iktidarıyla muhalefeti buna hizmet etmek zorunda. Rte henüz gözden çıkartılmadı, oylarımızla iktidar hayalinden vazgeçin. Kk’de akp’de bir projedir anlayın artık. Bence, Muharrem’i kışkırtıp sahaya süren de CHP’dir. Daha sonra “ kaybetmemize sebep oldu” diyerek günah keçisi yaratacak  
  9. Sen 9 seçim kaybedeni sorgulama kalk inceyi sorgula emi... Sen akrep gibisin vesselam…


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli