Mutluluktan Yürümedik

Mutluluktan Yürümedik

Esenler MHP ilçe Başkanı Suat Yılmaz, “Belediye Başkanı Esenler’de yaşayanların mutluluk oranını bu kadar yüksek gösterdiğine göre galiba ailece Esenler’e taşınacak ve Esenler’in nüfusuna kay?

Mutluluktan Yürümedik
 
Esenler MHP ilçe Başkanı Suat Yılmaz, “Belediye Başkanı Esenler’de yaşayanların mutluluk oranını bu kadar yüksek gösterdiğine göre galiba ailece Esenler’e taşınacak ve Esenler’in nüfusuna kayıt olacak” diyerek açıklamalarda bulundu.
 
Yılmaz, ”Nasıl bir mutluluktur bu anlamak mümkün değil? Esenler’in sokakları uyuşturucu içenlerle dolu, caddeler işsiz ve yoksul kaynıyor. Kavgasız gün yok; millet birbirini boğazlıyor. Birileri ise fotoğraf çekmiş Esenler’de yaşayanların %85- 90’ı mutludur diyor. Bakınız bizler geçenlerde uyuşturucuya hayır yürüyüşü yaptık. Herhalde mutluluktan yürümedik! Bu illetten çocuklarımız ölürken, aileler perişan olurken nasıl mutlu olunur? Yani insanlar mutlu olmadıkları gayet açık bir şekilde ortada.
 
Ülke mutlu değil. İnsanlar yarınından geleceğinden umudunu kesmiş. Halkımız karamsar, hırsızlık ve kuralsızlığın yanı sıra saygının olmadığı bir ilçede, seçilmişlerin bile kurşunlandığı bir yerde, can güvenliğimizin olmadığı bir dünyada mutlu olabilir misiniz? Esenler’in sineması, tiyatrosu veya gezilecek bir yeri mi var? İnsanların Davutpaşa Caddesi’nde bir aşağı bir yukarı giderek mutlu olunmuyor. Bir parkta oturmak, ailece sohbet etmek imkânsız. Kültür merkezleri yapmışlar.  Yaptıkları bu yerler paralı. Esenler yoksul insanların yaşadığı bir yer. Paran kadar oturabilirsin, paran yoksa şansın yok. Vallahi ben bunları gördüğümde mutlu olamıyorum. Ülkemin birçok yerinde kavgalar yapılıyor, ülkemin hudutları dışında olanlar ortadayken ben mutlu değilim.
 
Belediye Başkanı Esenler’de yaşayanların mutluluk oranını bu kadar yüksek gösterdiğine göre galiba ailece Esenler’e taşınacak ve Esenler’in nüfus yoğunluğunu artıracak. Başkan bu fırsatı kaçırmasın. Her şeye rağmen biz mutlu olsak da olmasak da Esenler’de yaşamak zorundayız. Bakınız, aslında Esenler’de kimse mutlu değil. Ahilik Haftası yapıldı, bizler çağırılmadık. Katılanlar yine belli kişilerdi. Bizlerin demokratik hakları gasp edilirken, bazı kişiler baskı altında iken, baskı, zülüm, ötekileşmenin var olduğu bir yerde, sivil toplum örgütlerinin biat ettiği, korkuların olduğu bir yerde mutluluk da olmaz. Bizim halkla bir problemimiz yok. Hiçbir siyasi parti üyesi ile problemimiz olamaz. Bizim, aynı kaderi paylaştıklarımızla kardeşçe yaşamak kabulümüzdür. Ama Belediye Başkanı’nın kendilerinden olmayan herkesle sorunu olduğu bir gerçektir. Kendilerinden olanlara aş ve iş var, olmayanlara ise yok!
 
Bu vesile ile tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, mutluluklar dilerim” dedi.