Mutlu: CHP seçimlere hazır – iktidara yürüyoruz

Mutlu: CHP seçimlere hazır – iktidara yürüyoruz

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu başkanlığında, Basın Yolu İle Kamuoyunu Bilgilendirme Toplantısı İlçe Merkezinde Gerçekleşti. Toplantıya katılan CHP Bayrampaşa meclis üyeleri yapmış oldukları ça

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, basın değerlendirme toplantısına, basına ve meclis üyelerine yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Mutlu: bu toplantının amacı siz değerli basın mensupları aracılığı ile yapmış olduğumuz çalışmaları halkımıza duyurmak, kamuoyunu bilgilendirmektir” dedi ve yerelden genele siyasetin ısındığını, önümüzde bir secim olduğunu, seçimlere CHP olarak hazır olduklarını söyledi.

Başkan Mutlu Bayrampaşa Meydanı olmayan tek ilçedir diyerek Bayrampaşa belediye başkanının çalışmalarının yetersizliğini ve başarısızlığını eleştirdi. Bugüne kadar yapılan yatırımların tamamına yakınını İBB yaptığını, Bayrampaşa halkının aileleri ile birlikte zaman geçireceği, oturabileceği bir mekanın olmadığını söyledi. “Son zamanlarda kontrolsüz göç aldığı için burada yaşayan halkımızın yaşam alanlarının sınırlandığını görüyoruz ama tüm bu engellere rağmen biz iktidara geliyoruz. CHP’nin iktidarında herkesin ama herkesin yüzü gülecek, adaletli bir yönetimle, az kaldı kimseyi ötekileştirmeyen bir düzen ve yönetim bizleri bekliyor” diyerek AKP İktidarını ve yönetim anlayışını sert sözlerle eleştirdi.

“İBB HİZMET YAPMAK İSTİYOR AKP ENGELLİYOR!”
İBB Meclis Üyesi Fettah Dindar ise: AKP İBB’yi kaybetmenin ezikliği ile yapacağımız çalışmalara engel olmak için her yola başvuruyor. Bakınız kendileri yaptıkları ve ihaleye verdikleri projeleri bugün yapılmasın diye engel çıkarıyorlar. İBB’de çoğunluk ellerinde istedikleri herşeyi yapıyorlar. İlçemize hizmet yapılmıyorsa engelleyen AKP’dir. İBB hizmet yapmak istiyor ve proje ortaya koyuyor onlar” yapamazsınız” karşı çıktıkları gerekçe ise uyduruk gerekçe. Bakınız kendi dönemlerinde İBB’nin yıllık gelirinin üstünde 67,5 milyar liralık başlamış proje var ama bu projeye bugün kendileri karşı çıktıkları için yapılamıyor” diyerek yandaş belediyeciliğin zararını halkın çektiğini, bu zararın faturasını halka ödettiklerini söyleyerek eleştirilerine devam etti.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli