Tarih: 25.02.2019 22:33

Mustafa Kuş, İsyan Etti: Belediye Başkanımıza Kırgınım

Facebook Twitter Linked-in

Mustafa Kuş, İsyan Etti: Belediye Başkanımıza Kırgınım
Esenler’in saygın esnaflarından AK Parti üyesi Mustafa Kuş, “Geçen dönem bir vilayette iki dönem meclis üyesi olan birisi nüfusunu kullanarak Esenlerin dışında bir ilçede oturan oğlunu buradan meclis üyesi sıralamasına yazdırdı. Bu haksızlığa isyan ediyorum” dedi
 
 Kuş, AKP’de yaşanan gelişmeler olumlu olduğu zaman mutlu oluyorum ama gelişen olumsuzluklara ve haksızlıklara üzülerek tepki koyan ve susmayan birisiyim. Sayın Belediye başkanımıza kırgın olmamın nedeni halk adına hizmet yapacak donanımlı insanları kenarda bırakmasındandır. İyi niyetli olmak yetmez birazda sert olmak, iyiyi, kötüyü ayrıt etmek ve fazla yalakalık yapanları tespit ederek prim vermemek gerekir. Benim mücadelem Esenler’in daha iyi olması ve yönetenlerin ayrım yapmadan adil olmasıdır. Ben kimselerden bir şeyler talep eden birisi değilim, haksız talep yapanlara elbette isyan edeceğim ve bu uğurda mücadele yaparak, demokratik tepkimi koyarak uyarılarda bulunacağım.
 
“BENİM İSYANIM MENFAATPERESTLEREDİR”
Esenler Belediye Başkanıyla bir sorunum yok, kendileri ilçemize bayağı hizmetler yaptığı ortada ancak kendisini sarmalayan bazı kişilerin hal ve hareketleri beni rahatsız ettiği gibi Esenler halkına da Sayın Göksu’ yada zarar veriyor. Bakınız son günlerde tüm siyasi partilerde kıyasiye bir yarış yapılıyor, bu yarış belediye meclis üyesi listesine girme yarışı. Listelere girmekle yetinemeyenler, listelerde öne yani ilk sıralara girmek için bazı partinin önemli kişilerinin önünde eğilip bükülüyorlar. Bu kişilere kimse sormuyor senin bilgin ne, niteliğin ne ve hangi projelerin var? Adamı olana, yalakalık yapana yer verilmesine ve itibar edilmesine ben isyan ediyorum. Ben liyakatli yöneticilerin olmasını istiyorum.
 
 “ESENLER BİRİLERİNİN ÇİFTLİĞİ VE ÇOCUKLARININ SİYASET ARENASI OLMASIN”
Bakınız isim vermeden konuşayım. Geçen dönem bir vilayette iki dönem meclis üyesi olan birisi nüfusunu kullanarak Esenlerin dışında bir ilçede oturan oğlunu buradan meclis üyesi sıralamasına yazdırdı. Esenler bu insanların çiftliği, çocuklarının siyaset arenası olmuş ve bu insanlar koltuklara yapışmış, babadan oğla gecen siyasi meslekleri olmuş. Bunlar zannedersiniz Allah tüm üstün yetenekleri vermiş, bunlar bir nevi hanedanlık kurmak istiyorlar.  Ben kızıyorsam, isyan ediyorsam nedeni bu… Bunlar Esenlere katkı sunmaz, hizmet yapmazlar çünkü onların amacı menfaat ve çıkar olduğunu biliyorum.
 
İsyanım şahsı çıkarlarım için değil Esenler için ve Esenler halkı içindir. Biz bu semtte yaşıyoruz ve bu ilçede çalışıyor ekmek yiyoruz. Ben yaşadığım bu ilçeye hainlik yapan kim olursa olsun karşısına çıkar isyan ederim.
 
Esenleri çok iyi bilen ve Esenlere hizmet yapmaktan haz duyan inşaat Müh. Hakan Çiner olayı beni üzdü. Şehirlerin güzelleşmesi ve gelişmesi teknik kadrolarla, projeli insanlarla ve mühendislerle olur. Esenler’in sorunları büyük ama en büyük sorun ise diğer ilçelerde olduğu gibi kentsel dönüşüm ve yerinde dönüşüm olduğunu bilmeyen yok. Kiminle bu dönüşüm yapılacak ve kim bu dönüşümün yapılmasında halkın ve şehrin menfaatlerini koruyacak? Tek projeli ve imar mevzuatını bilen bu arkadaşımızın önüne birini yazacaksan ondan daha bilgili ve projeli birini yazmanız lazım ama listelere baktığımızda hiçbirinde böyle bir yetenek olmadığını görürsünüz. Hakan Çiner’in yeri birinci sıra olmalıydı, Esenleri büyük şehirde ancak o temsil eder, imar planlarındaki uygulamada yapılan yanlışlara müdahale yapar ve Esenler halkının haklarını o koruyabilirdi” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —