Mustafa Kemal'den Denizlere Denizlerden bizlere!!!

Mustafa Kemal

Kolay kurulmadı bu Cumhuriyet yıkamazsınız!İnatlaşmayın karşınızda yürekli yığınlar var aldınız mı dersinizi,gördünüz mü direncimizi helal olsun bize helal!!!

Mustafa Kemalden Denizlere Denizlerden bizlere!!!

Uzun yıllar dillerde düşmeyecek. Halkımıza yapılan bu rezaletten belki de yıllarca nefretle bahsedilecek bir Cumhuriyet kutlaması yaşadık.

Cumhuru kızdırdılar inatlaşıp coplarıyla, gazlarıyla yetmedi tazyikli su ve tanklarıyla barikatlar kurarak tüm ulusun milli bayramı olan Cumhuriyet bayramımızı kutlamaya engel olmak istediler. AKP küresel güçlere güvenerek inatlaştı, ama alana çıkan cumhuriyet çocukları ve Atatürk gereçliği yüreklice tüm engelleri aşarak Cumhuriyeti yaşatma zaferinin neferi oldular. Sen çok yaşa Cumhuriyetim, sen çok yaşa Cumhuriyetle özdeşleşen yürekli halkım.
 
Kolay kurulmadı bu Cumhuriyet yıkamazsınız! inatlaşmayın karşınızda yürekli yığınlar var aldınız mı dersinizi,gördünüz mü direncimizi helal olsun bize helal!!!
 
Ankara’daki direniş İstanbul’da şu çılgın Türkleri coşturdukça coşturdu Fatihte MHP’liler yürüdü, hem de Bahçeli’ye rağmen Kadıköyde ise milyonlar coştu, haykırdı karanlığa karşı. Esenler de AKP’liler kalemiz dediği sokaklar dalgalandı Türk bayrakları ile Cumhuriyetin yılmaz bekçileri yürüdüler savaşa değil barışa, bağırdılar sesleri çıktığı kadarıyla katil ABD işbirlikçi AKP açtılar pankartlarını” Mustafa Kemalden Denizlere Denizlerden bizlere tam bağımsız Türkiye” bir kere daha helal olsun sizlere.
 
Taban uyandı bir kere ozanın dediği gibi “uyanırsa bu taban durduramaz onu baban”tüm engellemelere rağmen birlik olan cumhuriyetçiler karşılarına çıkan tüm engelleri aştılar. Cumhuriyet tarihimize ise altın harflerle aydınlık bir Türkiye ye tam bağımsız bir ülke yazdılar. Hem de faşist ABD ve küresel güçlerin işbirliğine rağmen.
 
Yok, korkumuz ve endişemiz dokunamazsınız manevi ve milli değerlerimize tek yumruk olur bayrak açarız kötü zihniyetinize.
 
Kim Cumhuriyetçi kim Atatürkçü belli oldu 29 Ekimde birilerinin dediği, birilerinin yazdığı gibi değil bu işler. Dilin döndüğünce değil yüreğin ve aklın dediği ile olur Cumhuriyetçilik,

Bayrak asma ile kabir yapma ile olunmaz Atatürkçülük. Hele hele Cumhuriyetçi ve Atatürkçü geçinen birilerinin yağlayıp sıvazlaması ile olunmaz Atatürkçülük.
 
Layıklığe, onuncu yıl marşına, istiklal marşına, milli bayramlara karşı çıkarak genç Cumhuriyetimize eski Cumhuriyet diyerek yurtta barış Cihanda barış veciz sözüne saygı duymayan ulu öndere birileri diye ifadelerde bulunanlardan asla olmaz Atatürkçü ve Cumhuriyetçi.
 
Olsa olsa bunlardan Cumhuriyet ve cumhuriyetçi düşmanı olur be dostlar.
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli