Mustafa Kaplan, Göksu'ya Fena Çaktı

Mustafa Kaplan, Göksu

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, sosyal medya hesabından İmamoğlu’nu eleştiren Esenlere Belediye Başkanı Göksu’yu” noktaladı”


“İNSANLARI KULA KUL YAPTINIZ, TEK ADAMA KÖLE YAPTINIZ”
Kaplan: Esenlere Belediye Başkanı Göksu, her paylaşımında bir klinik vaka oluyor, her konuşmasında sıktıkça sıkıyor, atıp tutuyor. Bu duruma sessiz kalmayan Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, “İktidarın yanı senin yaptığın zamları neden görmüyorsun. Senin yönettiğin ilçende İstanbul’un en yüksek emlak vergisini biz veriyoruz. Senin sahiplendiğin iktidarın Doğalgaza, Elektriğe, iğneden ipliğe herşeye zam yaparken, vekillerin ve sen ballı kaymaklı, zamlı helalinden olup olmadığı belli olmayan aylık alırken emekli, işçi, köylü inim inim inliyor. Bu ülkenin yiğit insanlarını kula kul yaptınız, tek adama köle yaptınız. Bu kadar marifetli işleri İmamoğlu değil SİZ YAPTINIZ… SİZ….  
  

Zannedersiniz ki AKP yöneticilerinin gözlerine mil çekilmiş, kalpleri kararmış, kendilerini kandıranlardan değil yoksul halktan intikam alırcasına her olayı çarpıttırıyorlar. Yağız hırsız ev sahibini bastırır misali bakalım bu suyun üstünde ne kadar kalacaksınız. Ben sizin battığınızı görüyorum, artık sizde bırakın başkalarının doğrularını yanlış gibi göstermeyi, battığınızı görün. Göksu’nun ve AKP’lilerin batışını, veda edişini ve son çırpınışını seyrediyorum” dedi.

Kaplan’ın   hamlesi…

Her ay halkımızın Doğalgaz, Elektrik, vs. belini büken diğer zamlar olduğunda NEDEN “Nokta “demeden sineye çekiyorsunuz?.. Suya da diğer zamlara da dikkat çekiyoruz. Ülke iyi yönetilmiyor!.. GÖRÜN ARTIK Partizanlık olduğu müddetçe zamlanmaya devam edeceğiz, ANLAYIN ARTIK!..


Göksu Hz.’lerinin kurtuluş için verdiği mücadele

"CHP’li İBB yönetimi SADECE SUYA ZAM YAPMAK İÇİN meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı. Nokta"


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli