Muhalefet uyuyor, Göksu geziyor

Muhalefet uyuyor, Göksu geziyor

Esenler’deki muhalefet partisi üyelerinin “Göksu Esenler’den koptu” iddialarının aksine Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Pandemi süreci boyunca

İBB Meclisi AKP Grup Başkan Vekili görevine getirilmesinin ardından Esenler’den koptuğu iddia edilen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu gündüzleri Büyükşehir ve Esenler arasında mekik dokurken, geceleri ise ev ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kapılarına kadar giderek Esenler halkının sorunlarını bire bir dinleyen Başkan Göksu’nun kalabalık bir grup yerine iki üç kişiyle birlikte bu ziyaretleri gerçekleştirmesi ayrı bir takdir topluyor. Göksu’yu gece yarısında kapılarında gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Göksu’dan Allah razı olsun

Daha önce başka bir siyasi partiye oy verdiklerini belirten bir aile, “Öncelikle isim ve mekanımızın yazılmasını istemiyoruz. Bu çerçevede ancak sizlere birkaç şey söyleyebiliriz. Biz aile olarak daha önce başka bir siyasi partiye oy veriyorduk. Oy verdiğimiz (Polemik yaratmasın diye siyasi partinin ismini yazmıyoruz) siyasi parti yetkilerine birkaç kez sorunlarımızla ilgili görüşmeye gittik. Ama maalesef kendilerinden hiçbir destek göremedik. Tabi göremediğimiz gibi nezaketen bir kez bile telefonla arayıp bize geri dönüş yapmadılar.

Gördüğünüz gibi oy verip desteklediğimiz partimiz bizleri görmezden gelirken AKP’li Esenler Belediye Başkanımız Tevfik Göksu bizleri evimizde ziyaret ediyor. Hem de bir gece yarısı ve çat kapı geliyor. Kendisini kapımızda gördüğümüzde çok şaşırdık. Çünkü kendisi iki üç kişi ile sade bir vatandaş gibi evimize geldi. Sağ olsun başkanımız halımızı hatırımızı sordu ve sorunlarımızı dinledi. Sorunlarımızla ilgili geri dönüş oldu mu? Evet kesinlikle oldu. Hem de bir gün gibi kısa bir sürede. Kurban olduğumuz Allah, Başkanımızdan binlerce kez razı olsun. İnanın önümüzdeki seçimlerde kesinlikle Başkanımız Göksu’ya destek vereceğiz. Çünkü kendisi bunu sonuna kadar hak ediyor” dediler.   

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli