Millet Bahçesi Değil ESKON Ticarethanesi (Çay-Kek Paralı)

Millet Bahçesi Değil ESKON Ticarethanesi (Çay-Kek Paralı)

07 Haziran 2018 AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, 'Millet Kıraathaneleri, kekler çaylar, ne güzel değil mi, size de bu yakışır, biz bunlara kafa yoruyoruz. İllerimize millet kıraathaneleri kuracağız. İçinde tamamen kitaplar

MİLLET BAHÇESİ GİRİŞİNE ESKON TEZGAHI KURULMUŞ
Esenler’deki 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yiyecek ve içecekler para ile satılıyor. Millet Bahçesi’ne girişte ESKON tezgahı kurulmuş, ticaretin ilk atımı ise otopark ücretliyle başlıyor. İçeride dolaştığımızda tam bir tüccar mantığı ile ve yasal olmayan işletmeler karşınıza çıkıyor.
 
HALI SAHA VE İŞLETMELER İHALE ÜSÜLÜ MÜ YOKSA YANDAŞI KAYIRMAYLA MI?
Esenler’deki 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yiyecek ve içecekler para ile satılıyor. Esenler Belediye meclisinin kararı olmadan, kimseleri umursamayan, yasaları hiçe sayan ESKON otoparkı işletiyor, halkın parasıyla yapılan halı saha saatı 120 TL’den halka kiraya veriliyor, içerideki büfe ücretli her şey para ile ve geliri ESKON’a. Dondurma tezgahlarını kimler işletiyor, ihale yapılmış mı bilinmiyor.
 
MUHALEFET BU İŞLERİN HESABINI BAKALIM SORABİLECEK Mİ?
Esenlerin muhalif meclis üyelerinin MAŞALLAHI var, onlar halkın adına iş yapamaz ve soru soramazlar, bilgisiz olduklarından kimseye bilgi veremezler.  Esenler bugüne kadar tüccar mantığıyla yönetilmiş bugünden sonrada böyle yönetilecek. Esenler belediyesinin iştiraki olan ESKON tüccar mantığı ile işler yapıyor. ESKON’A ve belediyeye hesap soran olmayınca Esenleri ticarethaneye dönmüş ve tüccar mantığıyla yönetilen bir ilçe görünümü veriyor.
 
AKP GENEL BAŞKANI TAYYİP ERDOĞAN, SÖZ VERDİ YERİNE GETİRMEDİ
AKP’nin seçim yatırımı olarak gösterdiği millet bahçelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği sözlerin yerine getirilmediği görüldü. Yurttaşların kütüphanede kitap okurken çay içerek, kek yiyeceğini söyleyen Erdoğan’ın aksine Esenler’deki 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yiyecek ve içecekler para ile satılıyor. 

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli