Meydan Ramazanda Ticarileşti

Meydan Ramazanda Ticarileşti

Esenler belediyesi ramazan etkinliklerini bu yıl Dörtyol meydanında yapacak. Önceki seneler Esenler Kültür merkezinde yapılan etkinlikler Cumhuriyet Meydanında genişlemesi dolayısıyla daha kapsamlı bir şekilde yapılacağı d&


Meydan Ramazanda Ticarileşti

Esenler belediyesi ramazan etkinliklerini bu yıl Dörtyol meydanında yapacak. Önceki seneler Esenler Kültür merkezinde yapılan etkinlikler Cumhuriyet Meydanında genişlemesi dolayısıyla daha kapsamlı bir şekilde yapılacağı düşünülüyor.

Esenler Belediyesi tarafından yapılacak olan bu yılki etkinlikler Hilal Organizasyona ihale edildi. Hilal Organizasyon Cumhuriyet Meydanında en güzel ve ilgi çeken yerine yaklaşık 40 stant açacağını ifade ederek stant fiyatlarını da belirledi. Gıda ve yiyecek stantları için 7–8 bin TL, hediyelik eşya stantları için ise 4–5 bin Tl dedi.

STK ve Derneklere ise 15 Stant yeri verilecek ve bunlardan ücret talep edilmeyecek. Fakat STK ve Dernekler bu uygulamadan fazlada hoşnut olmadıkları gözlendi. Çünkü meydan dışında tutulan dernek stantları etkinliklere gelen vatandaşların uzak kalması dernek başkan ve yöneticilerinin sitemlerine neden oldu.

Dörtyol esnafının pekte memnun olmadığı bu organizasyona belediye sitem ediyorlar. Görüştüğümüz bazı esnaflar “biz kiralarımızı ödeyemiyoruz, Belediyeye gittik. Bizden stantlar için ücret talep ettiler. Hani belediye başkanımız Esenlerin nimetlerinden Esenlerliler faydalanacaktı demişti”



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli