Metris Kaçtı; Çevre ve Temizlik Kovaladı

Metris Kaçtı; Çevre ve Temizlik Kovaladı

Esenler Kaymakamlığı'nın düzenlediği Kurumlar arası Futbol ve voleybol turnuvasında Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu Futbol müsabakalarının final maçını izledikten sonra sporculara ve emeği geçenlere düzenlenen

Haber/Hüseyin Koç


Metris Kaçtı; Cevre ve Temizlik Kovaladı

 
Esenler Kaymakamlığının düzenlediği Kurumlar arası Futbol ve voleybol turnuvasında Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu Futbol müsabakalarının final maçını izledikten sonra sporculara ve emeği geçenlere düzenlenen törenle ödüllerini verdi.
 
Atişalanı Kemer halı sahadaki Metris spor ve Esenler belediyesinin temizlik ve çevre futbol takımlarının final maçı nefesleri kesti. Maça Metris hızlı başladı ilk dakikalarda rakibine baskı kuran Metris Temizlikçilerin yaptığı bir savunma hatasından ilk golü buldu ve ilk yarıyı 1–0 önde kapattı ikinci yarıya bu sefer çevre, temizlik hızlı başladı ve beraberliği yakaladı. Maçın normal süresi 1–1 berabere biti, uzatmalarda ise sonuç değişmeyince penaltı atışlarına geçildi 5 er penaltıdan ancak 4’ünü gole çeviren çevre ve temizlik rakiplerinin beşte beş yapmaları sonucunda birinci olamadılar. Böylece Metris Esenlerin Temizlikçilerine temizlik yaptırdılar.

 


Üçüncülük ve dördüncülük müsabakası ise başka bir heyecana sahne oldu. Sivil toplum örgütlerinin temsilcisi Niğde spor rakibi Esenler belediyesi Zabıta müdürlüğü takımını 3–1 net skorla yenerek 3. olma başarısını göstermiş oldu. Bu maçın taraftarları ise bir hayli fazlaydı, bu taraftarlar arasında Esenler Kızılay’ının yeni başkanı Lütfü Kahveci, ESDEF başkanı Süleyman Kahveci, sekreterleri Bahri Eyüboğlu, ESDEF kurucu başkanı Mustafa Kaplan ve Sivil Toplum üyeleri idi.

           



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli