Meclis olağanüstü toplanıyor

Meclis olağanüstü toplanıyor

19 Eylül Pazartesi günü olağanüstü toplanıyor

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Esenler Belediye Meclisi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün tekliflerini görüşüp karara bağlamak üzere 19 Eylül Pazartesi günü olağanüstü toplanıyor

5393 Sayılı Yasanın 30.05.2007 tarih ve 5675/3. ek fıkrası ile değişik 20. maddesi gereğince; Esenler Belediye Meclisi’nin 4. Seçim Dönemi 3 Çalışma Yılı 2011 Senesi 3. Olağanüstü Meclis Toplantısı, aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere; Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Fevzi Çakmak  Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, No: 71 sayılı yerde bulunan Esenler Belediye Başkanlığı binasında 19 Eylül 2011 Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.

 

GÜNDEM

Açılış ve Yoklama

TEKLİF

  • “Ortopedik Engelli Vatandaşlar İçin Meslek Eğitimini Esas Alan İstihdam Modeli Oluşturulması ve Uygulanması” projesi ile ilgili imza yetkisi verilmesi hk. İnsan Kaynakları ve eğitim müdürlüğü teklifi.
  • 2- “Atıkların Geri Dönüşümünden Fayda Sağlanılarak Üretici İnsan Modelinin Oluşturulması ve Çevresel Sürdürülebilirliğin Etkin Atık Yönetimi İle Desteklenmesi” projesi ile ilgili imza yetkisi verilmesi hk. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.
  • Engelleri Kaldıran Esenler” projesi ile ilgili imza yetkisi verilmesi hk. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi

 

  1. - Fatih İlköğretim Okulunun ihtiyaç talebi hk. Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi


  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu