Meclis Eksik Raporlara Takıldı

  Meclis Eksik Raporlara Takıldı

Esenler ilçesini geleceğini ilgilendiren konuların tartışılarak karara bağlanacağı Belediye Meclisi’nin 5. Seçim Yılı 1. Dönem 2014 Ekim Ayı Meclis Toplantılarının Ekim ayına ait ilk oturumu, 13 Ekim Pazartesi g&uum


 Meclis Eksik Raporlara Takıldı

Esenler ilçesini geleceğini ilgilendiren konuların tartışılarak karara bağlanacağı Belediye Meclisi’nin 5. Seçim Yılı 1. Dönem 2014 Ekim Ayı Meclis Toplantılarının Ekim ayına ait ilk oturumu, 13 Ekim Pazartesi günü saat 12.00’da yapıldı.
 
Esenler Belediye Meclisinin oturumunda 2015–2019 Yıllarını Kapsayan Stratejik Planı, 2015 Yılına ait Mali Bütçe Tasarısı ve 2015 Yılına ait Performans raporları gibi önemli maddeler görüşülerek karara bağlanması teklifler bölümünde görüşüldü.  
 
CHP Meclis üyelerinin Raporların eksik hazırlandığını söyleyerek görüş beyan ettiler. CHP Meclis üyelerinden Mustafa Usta “ sayın başkan 1 ve3 nolu raporlar şuan elimize geçmediği için bu raporların okunmuş olmasını kabul etmiyoruz. Bu raporların geri çekilmesini istiyoruz.” dedi. Bu konuşmadan sonra söz alan Belediye başkan yardımcısı Ömer Çetin Kaya “ Evet, Mustafa bey haklıbu iki dosyayı komisyona çekeceğiz, tarife komisyon dosyamızı da geri çekeceğiz bu şekilde oylanmasını istiyoruz” dedi.  Meclis Başkanı Murat Gülkıran ise bu konuşmalardan sonra yapılan itirazı değerlendirerek raporların ilgili komisyonlara havalesine oy birliği ile karar verdi.

İşte eksik hazırlanan komisyon raporları…
1- Esenler Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğünün talebi hk. Hukuk - Plan ve Bütçe Komisyonu Müşterek Raporu.

2- 2015 Mali Yılı Ücret Tarifesi hk. Hukuk-Tarife-İmar Komisyonu Müşterek Raporu.

 3- Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğünün talebi hk. Hukuk - Plan ve Bütçe Komisyonu Müşterek Raporu.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli